ΔΙΕΘΝΗ

Ταϊλάνδη: «Καμάκι» προσέβαλε γυναίκα & έφαγε της χρονιάς του

ταϊλάνδη-καμάκι-προσέβαλε-γυναίκα-0-153348

Το «καμάκι» όταν τον απέρριψε η γυναίκα, για να την προσβάλει της έριξε ένα ποτήρι μπύρα στο κεφάλι. Ήταν όμως πρωταθλήτρια του Μουάϊ Τάϊ. Στη συνέχεια δεν προλάβαινε να μετρήσει μπουνιές και κλωτσιές.

Ο 35χρονος αποφάσισε να παρενοχλήσει μια 25χρονη μέσα σε ένα μπαρ εστιατόριο. Της ζήτησε το τηλέφωνο της αλλά η κοπέλα δεν ήθελε να τον γνωρίσει και του το αρνήθηκε ευγενικά.

Όταν λοιπόν εκείνη δεν ενέδωσε και τον απέρριψε, τότε ο άνδρας αντέδρασε άθλια. Ο εγωισμός του δεν αποδεχόταν την απόρριψη. Πήγε γέμισε ένα πλαστικό ποτήρι μπύρα και όπως η κοπέλα καθόταν αμέριμνη και έτρωγε, το άδειασε στο κεφάλι της και προχώρησε να φύγει. Ο άνδρας ακούστηκε να λέει με στόμφο: «Για να μάθεις. Εμένα δεν με απορρίπτουν.»

Όμως πήγε να εκδικηθεί λάθος γυναίκα. Η 25χρονη είναι η Παρεπλόϊ Σαεαϊα πρωταθλήτρια του Μουάϊ Τάϊ στη χώρα της την Ταϊλάνδη. Η κοπέλα πετάχτηκε από τη θέση της, και τον πήρε στο κυνήγι.

Όταν τον πλησίασε οι μπουνιές και οι κλωτσιές εκτοξεύονταν με ταχύτητα προς το κορμί και το πρόσωπο του. Ο 35χρονος Τσαϊναρόνγκ Μαριζάν δεν ήξερε, από που του ερχόντουσαν.

Σε έξαλλη κατάσταση του φώναζε «Έλα εάν είσαι τόσο σκληρός» και όταν τον πλησίαζε του έριχνε με ταχύτητα κλωτσιές. Ο 35χρονος κατάλαβε ότι τα είχε βάλει με λάθος γυναίκα και όλο και οπισθοχωρούσε.

40 νίκες σε 50 αγώνες

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου με εκατοντάδες σχόλια υπέρ της γυναίκας φυσικά. Η ίδια είπε στα μέσα ενημέρωσης της χώρας της: «Ήμουν θυμωμένη γιατί μου επιτέθηκε ρίχνοντας το ποτό του στο κεφάλι μου. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ταπεινώνει εμένα ή οποιονδήποτε άλλον έτσι. Υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου»

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι η αυτοάμυνα είναι σημαντική για τις γυναίκες. Αν και μπορεί να μην είμαστε σωματικά πιο δυνατές από τους άνδρες, τουλάχιστον έχουμε ικανότητες αυτοάμυνας. Όταν αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις, τουλάχιστον μπορεί να μας βοηθήσει να προστατευτούμε, ειδικά όταν συναντάμε εγκληματίες»

Η Παρεπλόϊ έχει δώσει δεκάδες αγώνες στην καριέρα της και έχει κερδίσει μάλιστα επαγγελματικούς αλλά και εθνικούς τίτλους. Για την ακρίβεια έχει δώσει 50 επαγγελματικούς αγώνες και έχει κερδίσει τους 40. Ασχολείται με το Μουάϊ Τάϊ από τα 13 χρόνια.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου