ΔΙΕΘΝΗ

Κορονοϊός-Ισπανία: Αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους και τραγουδούν, για να φτιάξουν το κέφι των κατοίκων

κορονοϊός-ισπανία-αστυνομικοί-βγήκα-152869

Το κέφι των κατοίκων ενός χωριού στην Μαγιόρκα θέλησαν να φτιάξουν οι αστυνομικοί, που βγήκαν στους δρόμους εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού και άρχισαν να τραγουδούν και να χορεύουν μαζί με τους κατοίκους που είχαν βγει στα μπαλκόνια και τα παράθυρά τους.

Το βίντεο, που έχει γίνει viral, δείχνει ένα μικρό δρόμο στο Αλγκάιντα της Μαγιόρκας, όπου δύο περιπολικά εμφανίζονται με τις σειρήνες ανοιχτές και φουσκωμένα μπαλόνια στους καθρέφτες των οχημάτων τους. Οι κάτοικοι του χωριού βγαίνουν στους δρόμους για να τους χειροκροτήσουν εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί παρκάρουν τα περιπολικά και βγαίνουν από τα οχήματά τους, βάζουν τις μάσκες τους και ένας αρχίζει να παίζει κιθάτα. Όλοι μαζί φωνάζουν «Ήρθαμε για να τραγουδήσουμε».

Ακολούθως, οι πέντε αστυνομικοί αρχίζουν να τραγουδούν ένα πολύ γνωστό ισπανικό τραγούδι, το «En Joan petit quan balla» με τους γείτονες να τους χειροκροτούν στον ρυθμό της μουσικής. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Diario de Mallorca, ένας από τους αξιωματικούς είναι μέλος ενός συγκροτήματος, και οι αστυνομικοί σχεδιάζουν να βγαίνουν στους δρόμους της περιοχής προκειμένου να αναπτερώσουν το ηθικό των κατοίκων.
Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών λόγω κορωνοϊού στην Ισπανία

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία του κορωνοϊού στην Ισπανία, αυξάνεται συνεχώς. Και χθες τα θύματα έφτασαν τους 1.720, ενώ ο αριθμός των των καταγεγραμμένων περιστατικών στη χώρα αυξήθηκε στα 28.572 περιστατικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου