LIFE STYLE

Βαρύ πένθος για γνωστή ηθοποιό της ταινίας Transformers: «Ο κορονοϊός πήρε τον πατέρα μου»

βαρύ-πένθος-για-γνωστή-ηθοποιό-της-ται-151237

Συγκλονισμένη από τον θάνατο του πατέρα της είναι η γνωστή ηθοποιός Σοφία Μάιλς, η οποία υποδύθηκε την «Ντάρσυ» στην ταινία «Transformers: Age of Extinction»

Όπως αποκάλυψε η Sophia Myles (Σοφία Μάιλς) με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter ότι ο πατέρας της πέθανε από κορονοϊό. Η Βρετανή ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις ταινίες «Underworld» (2003) και «Tristan & Isolde», ενώ υποδύθηκε την «Ντάρσυ» στην ταινία «Transformers: Age of Extinction».

«Αναπαύσου εν ειρήνη Πίτερ Μάιλς. Ο αγαπημένος μου πατέρας πέθανε πριν από μερικές ώρες. Ηταν ο κορονοϊός που τελικά τον πήρε», έγραψε η 40χρονη ηθοποιός.

«Χθες πήγα ένα ταξίδι να δω τον πατέρα μου» έγραψε σε προηγούμενη ανάρτησή της στο Twitter. «Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα του κορονοϊού» ήταν το μήνυμα που θέλησε να δώσει για τη σοβαρότητα της κατάστασης και την προσωπική της απώλεια.

Στη φωτογραφία ο πατέρας της βρίσκεται στο νοσοκομείο, φορώντας μάσκα οξυγόνου και εκείνη να στέκεται στο πλευρό του με γάντια και μάσκα. Ο πατέρας της ηθοποιού είχε Πάρκινσον και αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου