ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ενεργή είναι ξανά η ιστοσελίδα του Μίκαελ Σουμάχερ

ενεργή-είναι-ξανά-η-ιστοσελίδα-του-μίκ-14919

Με την ευκαιρία της εικοστής επετείου από τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 του Μίκαελ Σουμάχερ επανενεργοποιήθηκε την Πέμπτη η ιστοσελίδα του (www.michael-schumacher.de). «Ελπίζουμε να δώσουμε χώρο σε πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, των οποίων η συμπάθεια ήταν αμείωτη μετά το ατύχημά του» είπε η Σαμπίν Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας του Γερμανού πρωταθλητή.

Η ιστοσελίδα προσφέρει πολλές εικόνες και κείμενα σχετικά με την καριέρα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη Formula 1 και μια σελίδα για τους οπαδούς του, όπου μπορούν να δημοσιεύσουν μηνύματα στο Twitter.

Το 1994, ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε κερδίσει το πρώτο από τα επτά παγκόσμιους τίτλους του με τα χρώματα της Benetton, σε ηλικία 25 ετών. Το επόμενο έτος μετά από μία ακόμα επιτυχία αναχώρησε για τη Ferrari, όπου θα έχτιζε το μύθο του.

Ο Γερμανός που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα τέλη του 2012, ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα σκι το Δεκέμβριο του 2013. Μετά από θεραπεία πέντε μηνών στη Γκρενόμπλ μεταφέρθηκε στις 16 Ιουνίου στην Ελβετία.

Τον Σεπτέμβριο, η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την αποκατάστασή του στο σπίτι του στην Ελβετία.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου