ΔΙΕΘΝΗ

Κοριτσάκι που αγνοείτο από το 2019 βρέθηκε ζωντανό – Το είχαν κρύψει οι γονείς του σε μυστικό δωμάτιο

κοριτσάκι-που-αγνοείτο-από-το-2019-βρέθηκ-149160

Οι ντετέκτιβ χρησιμοποίησαν ένα εργαλείο για να αφαιρέσουν πολλά από τα ξύλινα σκαλοπάτια και τότε είδαν ένα ζευγάρι μικροσκοπικά πόδια.

Ζωντανό και καλά στην υγεία του βρέθηκε χθες στη Νέα Υόρκη ένα κοριτσάκι 6 ετών το οποίο αγνοούνταν από το 2019.

Η μικρή Πέισλι Σούλτις βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας κρυμμένο με τη μητέρα του σε έναν «μικρό, κρύο και υγρό» χώρο κάτω από μια σκάλα στο σπίτι του παππού της στο Fawn Road, ανακοίνωσε την Τρίτη η αστυνομία του Saugerties.

Το κοριτσάκι ήταν 4 ετών όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της το 2019 στην πολιτεία της Δυτικής Κεντρικής Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τις αρχές, είχε απαχθεί από τους γονείς της όταν έχασαν την επιμέλειά της το 2019 και έκτοτε την κρατούσαν κρυμμένη στο σπίτι του παππού της.

Πηγή εικόνων: dailyfreeman.com

Πώς τη βρήκαν

Η τοποθεσία που βρισκόταν το παιδό, δόθηκε στην αστυνομία την Τρίτη. Μόλις έφτασαν στο σπίτι του παππού της ανακάλυψαν πως κάτω από τα ξύλινα σκαλιά του σπιτιού που οδηγούσαν στο υπόγειο της κατοικίας βρισκόταν έναν μικρό δωμάτιο και μέσα ήταν η Πέισλι.

«Οι ντετέκτιβ χρησιμοποίησαν ένα εργαλείο για να αφαιρέσουν πολλά από τα ξύλινα σκαλοπάτια και τότε είδαν ένα ζευγάρι μικροσκοπικά πόδια. Μετά την αφαίρεση πολλών ακόμη σκαλοπατιών, το παιδί και ο απαγωγέας του ανακαλύφθηκαν μέσα σε ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο», είπε η αστυνομία.

Η Πέισλι ήταν 4 ετών όταν οι γονείς της έχασαν την επιμέλεια της ίδιας και της μεγαλύτερης αδερφής της στο «Cayuga Heights» που απέχει περισσότερο από 200 χιλιόμετρα από την τοποθεσία που βρέθηκε η μικρή, σύμφωνα με την τοπική Daily Freeman. Δεν είναι σαφές για ποιο λόγο οι γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των παιδιών. Η μεγαλύτερη κόρη, η οποία ήταν στο σχολείο την ημέρα της απαγωγής, είχε καταλήξει σε άλλη οικογένεια, ενώ η μικρή είχε χαθεί την ημέρα που οι γονείς της μετακόμισαν στο Saugerties, είπαν οι αστυνομικοί.

Καλά στην υγεία της

Η Πέισλι εξετάστηκε από γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία της προτού δοθεί υπό την επιμέλεια του νόμιμου κηδεμόνα και της μεγαλύτερης αδελφής της σε άγνωστη τοποθεσία. Η μικρή αναγνώρισε τη μεγάλη της αδερφή, είπε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Saugerties, Τζόζεφ Σινάγκρα, η 6χρονη αυτά τα δυο χρόνια δεν πήγαινε σχολείο και δεν λάμβανε εκπαίδευση ούτε στο σπίτι του παππού της, οπού την έκρυβαν.

Οι γονείς του κοριτσιού, αλλά και ο παππούς της αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παρέμβαση στην επιμέλεια και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου