LIFE STYLE

Λίντα Εβανγκελίστα: Δείχνει για πρώτη φορά το σώμα της μετά την παραμόρφωση

λίντα-εβανγκελίστα-δείχνει-για-πρώτη-148529

Η Λίντα Εβανγκελίστα αποφάσισε να μιλήσει πρώτη φορά με κάθε λεπτομέρεια για την περιπέτεια της υγείας της μετά τις αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις.

Το πανέμορφο μοντέλο έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People και τα όσα αναφέρει σοκάρουν.

Με τον τίτλο; «Αυτός είναι ο εφιάλτης της αισθητικής μου επέμβασης» η συνέντευξη του fashion icon αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τη μάχη που δίνει για να κερδίσει πίσω τη ζωή της.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μου άρεσε να βρίσκομαι πάνω στην πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι να συναντήσω κάποιον που ξέρω. Δεν μπορώ να ζήσω πια έτσι, κρυμμένη από όλους και γεμάτη από ντροπή. Απλώς δεν μπορούσα να ζήσω άλλο αυτό το μαρτύριο. Είμαι πρόθυμη να μιλήσω επιτέλους».

«Δεν μου είχαν μιλήσει για τους κινδύνους»

Το γνωστό μοντέλο με ανάρτησή του στα social media πριν λίγου μήνες είχε ισχυριστεί ότι έχει υποστεί μόνιμη βλάβη αφού εμφάνισε σπάνιες παρενέργειες ύστερα από αισθητική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη.

Μάλιστα, απειλούσε με μηνύσεις στους γιατρούς και εξήγησε ότι αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις της και απομονώθηκε.

Συγκεκριμένα, η Λίντα Εβανγκελίστα είχε πει ότι έχει αναπτύξει μια παραμορφωτική ασθένεια που ονομάζεται «Παράδοχη Υπερπλασία Λιπώδους Ιστού».

«Κατέστρεψε το βιοπορισμό μου και με οδήγησε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης», εξήγησε η ίδια.

Η υπερπλασία περιγράφεται ως μια σπάνια και αρνητική επίδραση της κρυολιπόλυσης, όταν ο λιπώδης ιστός αναπτύσσεται αντί να συρρικνώνεται ως απάντηση της θεραπείας.

Η 56χρονη επίσης τόνισε ότι οι γιατροί δεν την είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους πριν υποβληθεί στη θεραπεία αυτή.

«Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που υπέστην και το κράτησα στον εαυτό μου για πάνω από πέντε χρόνια. Για τους φανς μου που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχόταν. Η θεραπεία αύξησε, αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμη και μετά από δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις. Τώρα είμαι, όπως περιέγραψαν τα ΜΜΕ, αγνώριστη. Έχω αναπτύξει παράδοχη υπερπλασία λιπώδους ιστού, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν είχα ενημερωθεί πριν από τις διαδικασίες. Αυτή η ασθένεια όχι μόνο κατέστρεψε την δουλειά μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη της αυτο-απέχθειας. Στην πορεία, απομονώθηκα από όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου