ΔΙΕΘΝΗ

Πουλήθηκε έναντι 10,5 εκατ. δολαρίων η «φυλακή» του Στρος Καν

πουλήθηκε-έναντι-105-εκατ-δολαρίων-η-φυ-143586
Επί τέσσερις ολόκληρους μήνες τον περασμένο χρόνο, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, ζούσε μαζί με την πρώην σύζυγό του Αν Σενκλέρ, κλεισμένος σε μια χρυσή τριώροφη «φυλακή» στην Tribeca της Νέας Υόρκης, καθώς βρισκόταν υπό επιτήρηση για την υπόθεση βιασμού της καμαριέρας.
Έπειτα από τρία χρόνια προσπαθειών, η πολυτελής αυτή κατοικία κατάφερε να βρει αγοραστή, ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του και πρόκειται να καταθέσει 10,5 εκατ. δολάρια για να την αποκτήσει.
Με τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, ανοιχτή κουζίνα και ένα μεγάλο λίβινγκ ρουμ, τύπου λοφτ και σε επιφάνεια 630 τετραγωνικών μέτρων το σπίτι πουλήθηκε τέσσερα εκατομμύρια δολάρια λιγότερο από την αρχική τιμή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του μεσίτη Ρόμπερτ Ντβόριν στην Wall Street Journal «η δημοσιότητα που έφερε η υπόθεση Στρος Καν βοήθησε πολύ στην εύρεση αγοραστή. Ολοένα περισσότερος κόσμος ήθελε να δει το διαμέρισμα. Όμως η πώληση δεν πραγματοποιήθηκε μόνο εξαιτίας του σκανδάλου Στρος Καν αλλά κυρίως γιατί το σπίτι είναι υπέροχο»

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου