ΔΙΕΘΝΗ

Επισκέπτης σε νοσοκομείο πέθανε όταν τον «ρούφηξε» ο μαγνητικός τομογράφος!

επισκέπτης-σε-νοσοκομείο-πέθανε-όταν-139751

Ένα αδιανόητο περιστατικό με θύμα έναν 32χρονο που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν τον «ρούφηξε» μαγνητικός τομογράφος σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας.

Ο άτυχος Ρατζές Μαρού βοηθούσε στη μεταφορά ενός ηλικιωμένου συγγενή του κρατώντας στα χέρια του τη μεταλλική φιάλη οξυγόνου.

Όταν έφτασε έξω από την αίθουσα του τομογράφου δύο υπάλληλοι του νοσοκομείου τον διαβεβαίωσαν ότι το μηχάνημα ήταν κλειστό και άρα μπορούσε με ασφάλεια να μπει με τον συγγενή του χωρίς να ανησυχεί για τους ισχυρούς μαγνήτες.
Όπως, όμως, αποδείχθηκε το μηχάνημα ήταν εν λειτουργία με αποτέλεσμα όταν ο 32χρονος μπήκε στην αίθουσα να τον «ρουφήξει» τραυματίζοντας τον θανάσιμα καθώς εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο πλαίσιο του τομογράφου και τον μεταλλικό κύλινδρο που μετέφερε.

Σύμφωνα με συγγενείς του, ο 32χρονος μεταφέρθηκε άμεσα σε χειρουργείο αλλά τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που προκάλεσαν το θάνατό του μέσα σε λίγα λεπτά.

Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι για το περιστατικό έχουν γίνει ήδη τρείς συλλήψεις με τις αρχές να εξετάζουν το βίντεο από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας για να δουν τι πραγματικά συνέβη.

Από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα εστιάζοντας σε πρώτη φάση στο γεγονός ότι υπάρχουν ενδείξεις έξω από τον χώρο του μαγνητικού τομογράφου που προειδοποιούν για την είσοδο όσων μεταφέρουν μεταλλικά αντικείμενα.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου