ΔΙΕΘΝΗ

Eurovision 2022: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού διαγωνισμού

eurovision-2022-αυτή-είναι-η-εντυπωσιακή-σκηνή-του-139359

Ο Rai, ο οικοδεσπότης του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, αποκάλυψε την εντυπωσιακή σκηνή στην οποία θα εμφανιστούν οι 41 καλλιτέχνες στο Τορίνο αυτόν τον Μάιο.

Οι καλλιτέχνες μπορούν να ανυπομονούν να εμφανιστούν το «The Sun Within» – μια φιλόδοξη νέα σκηνική ιδέα που βασίζεται στις κινήσεις και το φως του ήλιου.

Οι θαυμαστές της Eurovision θα παρακολουθήσουν μια θεαματική σκηνή με δυνατότητα προβολής θεατρικής κίνησης, η οποία πλαισιώνεται από νερό και θα έχει έναν καταπράσινο ιταλικό κήπο που θα παρουσιάζεται στο μπροστινό μέρος.

Η καλλιτέχνης και σκηνογράφος Francesca Montinaro είναι το δημιουργικό ταλέντο πίσω από το σχέδιο, το οποίο θα παρουσιάσει κάθε έναν από τους 41 καλλιτέχνες που συμμετέχουν με μοναδικό τρόπο, καθώς ερμηνεύουν τα τραγούδια τους στον υπόλοιπο κόσμο.

«Ο ήλιος, πηγή θεαματικών κινήσεων και τεχνασμάτων φωτός, κυβερνά τη σκηνή και αντιπροσωπεύει την ιταλική μας στάση: πάντα εν κινήσει, επαναστατικός, δημιουργικός, φιλόξενος, παθιασμένος, διαισθητικός. Είμαστε αυτοί που έχουμε τον ήλιο μέσα μας, και αυτός είναι ο τρόπος μας να είμαστε σε αυτόν τον κόσμο », είπε η ίδια.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου