ΔΙΕΘΝΗ

Κεντάκι: Μητέρα σκότωσε την 4χρονη κόρη της – Το πτώμα ανακαλύφθηκε ένα χρόνο μετά στο δάσος

κεντάκι-μητέρα-σκότωσε-την-4χρονη-κόρη-137789

Για τον φόνο της 4χρονης κόρης της κατηγορείται μία γυναίκα στο Κεντάκι, αφού το πτώμα του παιδιού, που είχε εξαφανιστεί εδώ και ένα χρόνο, ανακαλύφθηκε στο δάσος, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη στην Κομητεία Σέλμπι του Κεντάκι, η οικογένεια της Σερένιτι ΜακΚίνεϊ την είχε δει τελευταία φορά την Παραμονή Χριστουγέννων 2020.

Η τελευταία φωτογραφία της Σερένιτι την Παραμονή Χριστουγέννων 2020

Βρέθηκε σε δασώδη περιοχή κοντά στα σύνορα με την Ιντιάνα, την Παρασκευή το απόγευμα. Η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας/νεκροτομής.

Η βιολογική μητέρα της Σερένιτι, η 21χρονη Κάθριν ΜακΚίνεϊ και ο 26χρονος σύντροφός της Ντακότα Χιλ κατηγορούνται για φόνο και σύληση πτώματος. Ο πατέρας της ΜακΚίνεϊ και η μητριά της είπαν ότι είχε κόψει κάθε επικοινωνία με την οικογένειά της, το περασμένο φθινόπωρο, σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο.

Κατήγγειλαν την εξαφάνιση της Σερένιτι στις 31 Ιανουαρίου. Ο εισαγγελέας του Κεντάκι ανακοίνωσε στις 3 Φεβρουαρίου ότι μία ειδική μονάδα θα συνεργαζόταν με τις τοπικές αστυνομικές αρχές και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες στην έρευνα για τον εντοπισμό της 4χρονης.

Η ΜακΚίνεϊ και ο Χιλ, και οι δύο από το Κεντάκι, συνελήφθησαν στο Κάνσας στις 6 Φεβρουαρίου. Δεν έχει διευκρινιστεί γιατί το ζευγάρι βρισκόταν στο Κάνσας. Πριν βρεθεί το πτώμα της Σερένιτι συγγενείς είχαν διοργανώσει ολονυκτίες και είχαν μοιράσει φυλλάδια με τη φωτογραφία της σε περίπτωση που κάποιος την είχε δει. Το ζευγάρι βρίσκεται υπό κράτηση.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου