ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκαρδιστικό βίντεο με φρουρό του Μπάκιγχαμ που κάνει πιρουέτες για να διασκεδάσει την πλήξη του

ξεκαρδιστικό-βίντεο-με-φρουρό-του-μπά-134871

Στρατιωτάκια, ακούνητα, αγέλαστα; Μάλλον όχι στο Μπάκιγχαμ! Ένας φρουρός των βασιλικών ανακτόρων φαίνεται πως άρχισε να βαριέται κατά τη διάρκεια της σκοπιάς του και αποφάσισε να το ρίξει στο χορό.

Ο εν λόγω φρουρός φαίνεται πως έχει κρυφό ταλέντο στο χορό, καθώς στο βίντεο που παρουσίασε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail ξεδιπλώνει όλες τις χορευτικές κινήσεις ενός έμπειρου χορευτή, κρατώντας μάλιστα επ’ ώμου το όπλο του.

Οι τουρίστες ξετρελάθηκαν, αλλά όχι και η βασιλική οικογένεια! Αν και το διάρκειας τριών λεπτών βίντεο το οποίο ανέβηκε τον περασμένο μήνα στο ίντερνετ θεωρήθηκε αρχικά μη αυθεντικό, στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε η αυθεντικότητά του αλλά και το πρόσφατο της λήψης του λόγω μιας διαφημιστικής επιγραφής που διακρίνεται στο βάθος.
Ευτυχώς για τον φρουρό, η βασίλισσα απουσίαζε από το παλάτι τη στιγμή της χορευτικής έξαρσης καθώς βρίσκεται σε διακοπές στη Σκοτία.

Και μπορεί ο εκπρόσωπος του παλατιού να αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας επιβεβαίωσε στην Daily Mail ότι γνωρίζει την ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο και ότι έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα προκειμένου να βρεθεί ο… γεννημένος χορευτής στρατιώτης.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου