ΔΙΕΘΝΗ

400 κιλά κοκαϊνης βρέθηκαν σε εξοχικό της Πάρις Χίλτον στην Κόστα Ρίκα

400-κιλά-κοκαϊνης-βρέθηκαν-σε-εξοχικό-τη-123544

Σάλο προκαλεί η διαρροή της πληροφορίας πως η κατάσχεση 400 κιλών κοκκαϊνης και 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων που έγινε πρόσφατα σε ράντσο στην Κόστα Ρίκα έχει σχέση με την Πάρις Χίλτον και την οικογένειά της. Οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για το ράντσο Horizonte που ανήκει στους γονείς της Πάρις Χίλτον.

Επί μήνες φαίνεται πως γίνονταν οι έρευνες που οδήγησαν τελικά στην κατάσχεση της κοκαϊνης που βρέθηκε μέσα σε αεροπλάνο σταθμευμένο στον ειδικό αεροδιάδρομο του ράντσου. Συνελλήφθησαν τρεις πολίτες από τη Νικαράγουα, ο ένας εκ των οποίων είναι έμπιστος υπάλληλος της οικογένειας, αλλά δεν έχει διελευκανθεί ακόμα αν εμπλέκεται στην υπόθεση και η ίδια η οικογένεια ή κάποια μέλη της, όπως αναφέρει το Εlitε Daily.

Πάντως οι γονείς της Πάρις, Ρίτσαρντ και Κάθι επισκέπτονται συχνά την συγκεκριμένη εξοχική κατοικία τους και παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν είχαν καταλάβει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Η κυβέρνηση κατάσχεσε το αεροσκάφος και τα ναρκωτικά. Την ημέρα της σύλληψης πάντως, η Πάρις βρισκόταν στην Ιμπιζα όπου μάλιστα διοργάνωνε μεγάλο πάρτι.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου