LIFE STYLE

Ρίτα Γουίλσον: Η χλωροκίνη με διέλυσε – Έίχα ίλιγγο, ναυτία, πονούσα πολύ

ρίτα-γουίλσον-η-χλωροκίνη-με-διέλυσε-116991

Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, καθώς ήταν οι πρώτοι celebrities που ανακοίνωσαν ότι ήταν θετικοί στον κορονοϊό. Οι δυο τους έζησαν μια μεγάλη περιπέτεια μακριά από το σπίτι τους, αφού ο ιός τους “χτύπησε” στην Αυστραλία όπου βρίσκονταν για γυρίσματα.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πλέον οι δυο τους έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Μετά την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Χανκς στο SNL όπου έκανε εντύπωση η μεταμόρφωσή του, και η Ρίτα Γουίλσον μίλησε για αυτή την περιπέτεια.

Μιλώντας στο This Morning Tuesday του CBS, η Ρίτα Γουίλσον στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη διάγνωσή της με κορονοϊό, αποκάλυψε ότι ένιωθε πολύ κουρασμένη, είχε απίστευτο τρέμουλο, πονούσε το σώμα της και δεν ήθελε να την αγγίζουν, ενώ είχε χάσει τη γεύση και την όσφρησή της. Και όλα αυτά από τις παρενέργειες της χλωροκίνης που πήρε ως φαρμακευτική αγωγή, όπως εξήγησε.

“Η χλωροκίλη είχε πολύ ακραίες παρενέργειες” τόνισε η Γουίλσον, η οποία δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρη αν την βοήθησε να θεραπευτεί, ή απλά η ασθένεια έκανε τον κύκλο της.

“Ξέρω ότι μιλούν γι’ αυτό το φάρμακο. Δεν ξέρω αν το φάρμακο δούλεψε. Ο πυρετός έπεσε αλλά η χλωροκίνη είχε τόσες ακραίες παρενέργειες.

Είχα ναυτία και ίλιγγο, δεν μπορούσα να σταθώ όρθια και να περπατήσω. Ενιωθα τους μύες μου αδύναμους. Πιστεύω ότι πρέπει να μελετήσουν αυτό το φάρμακο. Δεν ξέρουμε εάν βοηθάει. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι έχει πολλές παρενέργειες. Δεν ξέρουμε αν πραγματικά βοηθάει” πρόσθεσε.

Ερωτώμενη αν ο σύζυγός της Τομ Χανκς είχε και εκείνος τόσο ακραία συμπτώματα η Γουίλσον αποκάλυψε ότι εκείνος είχε πιο ήπια συμπτώματα.

“Δεν είχε τόσο υψηλό πυρετό, δεν έχασε την αίσθηση της γεύσης ή της όσφρησής του, αλλά και πάλι μας πήρε τον ίδιο χρόνο για να το ξεπεράσουμε”, δήλωσε η ηθοποιός.

Όσο για το ποιος κόλλησε ποιον, η Γουίλσον απάντησε ότι όπως τους είπαν τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της εκτέθηκαν στον ιό ταυτόχρονα, αλλά δεν γνωρίζουν ποιος τους κόλλησε.

Πλέον και οι δύο αισθάνονται καλύτερα και μάλιστα συμμετείχαν στην έρευνα για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου