ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Τομ Χανκς βάζει πωλητήριο στο αγαπημένο του Fiat

o-τομ-χανκς-βάζει-πωλητήριο-στο-αγαπημέ-113653

Πωλητήριο στο αγαπημένο του αυτοκίνητο, ένα Fiat 126 βάζει ο βραβευμένος ηθοποιός Τομ Χανκς με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου ενός ιδρύματος.

Πριν, από πέντε χρόνια ο Τομ Χανκς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας, στην Ουγγαρία, ξετρελάθηκε με το λιλιπούτειο τετράτροχο το οποίο συναντούσε συχνά-πυκνά στο διάβα του.

Δεν έχασε την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ολόκληρο φωτογραφικό album ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο ίδιος και τα πολύχρωμα Fiat 126, δίνοντας έτσι το έναυσμα στην πολωνικής καταγωγής Monika Jaskolska να ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να χαρίσει στον Αμερικανό ηθοποιό το αυτοκίνητο που είχε λατρέψει.

Οι προσπάθειες της Πολωνής θαυμάστριας του Τομ Χανκς απέδωσαν και έτσι ο χολιγουντιανός αστέρας απέκτησε το δικό του Fiat 126, το οποίο και ταξίδεψε έως την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μάλιστα, ο Αμερικανός ανταπέδωσε την ευγενική πράξη προχωρώντας σε μια γενναιόδωρη δωρεά στο νοσοκομειακό ίδρυμα στο οποίο εργαζόταν η Monika Jaskolska.

Σχεδόν έξι χρόνια μετά, ο Τομ Χανκς αποφάσισε να αποχωριστεί το αγαπημένο του Fiat θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει το έργο ενός φιλανθρωπικό ιδρύματος.

Αν και το κόστος απόκτησης ενός ανακατασκευασμένου Fiat 126 δεν υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ, το γεγονός ότι το λευκό «φιατάκι» βρισκόταν στην κατοχή ενός κινηματογραφικού αστέρα πολλαπλασιάζει την αξία του.

Για του λόγου το αληθές, τρεις ημέρες πριν την ολοκλήρωση της διαδικτυακής δημοπρασίας, το λευκό Fiat 126 έχει ήδη φτάσει τα 55.000 δολάρια και αναμένεται πολύ σύντομα να τα ξεπεράσει.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου