ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Συναγερμός στο Κεντ – Άνδρας πυροβολούσε από μπαλκόνι

βρετανία-συναγερμός-στο-κεντ-άνδρας-109732

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα στο Κεντ της Βρετανίας. Η αστυνομία απέκλεισε τους δρόμους ζητώντας από κατοίκους και περαστικούς να απομακρυνθούν από την περιοχή, καθώς εντοπίστηκε οπλισμένος άνδρας στο μπαλκόνι μιας κατοικίας.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο μπαλκόνι διαμερίσματος περίπου στις 08:35 π.μ., τοπική ώρα, όπως δήλωσε η αστυνομία του Κεντ. Οπτικό υλικό που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον άνδρα να πυροβολεί αδιακρίτως προς διαφορετικές κατευθύνσεις από ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο ενός συγκροτήματος κατοικιών.

Ο άνδρας φαίνεται πως μετέδιδε τη δράση του live, προβάλλοντας στα social media εικόνες μέσα από το διαμέρισμά του, πριν βγει έξω και ανοίξει πυρ. Κάποια στιγμή ακούγεται να λέει “φωνάξτε την Αστυνομία”.

“Πολίτες ανέφεραν ότι είδαν έναν άνδρα οπλισμένο στο μπαλκόνι και αστυνομικοί που περιπολούσαν, ανάμεσά τους και ένοπλοι, έσπευσαν επί τόπου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Κεντ.

“Το ελικόπτερο της αστυνομίας επιστρατεύθηκε και ένας άνδρας περίπου 30 ετών συνελήφθη ως ύποπτος για κατηγορίες περί οπλοχρησίας”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν υπάρχουν τραυματισμοί.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου