ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στην Ταϊλάνδη -Γυναίκα βούτηξε μέσα σε λίμνη με εκατοντάδες κροκόδειλους

φρίκη-στην-ταϊλάνδη-γυναίκα-βούτηξε-μ-109222

Εξηνταπεντάχρονη γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας σε μια λίμνη γεμάτη κροκόδειλους η οποία βρίσκεται μέσα σε φάρμα – ζωολογικό πάρκο της περιφέρειας της Μπανγκόκ, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής κυριακάτικος περίπατος για τις οικογένειες.

«Η αδελφή της δήλωσε ότι το θύμα υπέφερε από άγχος και κατάθλιψη τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας της περιοχής Σαμούτ Πρακάν.

Το δράμα εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής μέσα στη φάρμα με τους κροκόδειλους στο Σαμούτ Πρακάν, λιγότερο από μια ώρα από τη Μπανγκόκ.

Το ζωολογικό αυτό πάρκο παρουσιάζει ένα θέαμα πάλης με τους κροκόδειλους, το «Crocodile Wrestling Show» όπως το ονομάζει, όπου οι εκπαιδευτές βάζουν τα χέρια ή το κεφάλι τους στο στόμα των ζώων, πριν στο τέλος αγκαλιάσουν τα μεγάλα ερπετά.

Το δράμα της Παρασκευής σημειώθηκε σε παρακείμενη μεγάλη λίμνη στην οποία υπάρχουν εκατοντάδες κροκόδειλοι. Πάνω από τη λίμνη υπάρχει μια γέφυρα από την οποία οι επισκέπτες μπορούν να ταΐζουν τους κροκόδειλους με νεκρά κοτόπουλα, τα οποία δένουν στην άκρη καλαμιών ψαρέματος.

Ο διευθυντής του ζωολογικού πάρκου δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι του πάρκου ειδοποίησαν την αστυνομία αμέσως μετά το συμβάν.

«Έχουμε κάνει ό,τι περνά από το χέρι μας, τοποθετώντας υψηλά φράγματα, σύστημα τηλεπαρακολούθησης και φρουρούς που περιπολούν», τόνισε μιλώντας στην ταϊλανδική τηλεόραση. Ωστόσο η περίφραξη της γέφυρας πάνω από τη λίμνη μόλις που ξεπερνά το ένα μέτρο.

Οι κανόνες ασφαλείας, στα ζωολογικά πάρκα όπως και τα πορθμεία σπανίως τηρούνται στην Ταϊλάνδη, όπου διοργανώνονται φωτογραφίσεις για τους επισκέπτες δίπλα σε τίγρεις και κροκόδειλους.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου