ΔΙΕΘΝΗ

Τα παιδιά των πλουσίων έκαναν δικό τους Facebook για να μην τους ενοχλεί κανείς

τα-παιδιά-των-πλουσίων-έκαναν-δικό-του-107353

Τους πλούσιους δεν τους αγαπά κανείς ιδιαίτερα, τόσο στο internet όσο και έξω από αυτό. Εδώ και μερικούς μήνες, ένα σάιτ ανεβάζει φωτογραφίες πλουσιόπαιδων, τις οποίες παίρνει από το Instagram και κοροϊδεύει τις πόζες τους, τα ελικόπτερα, τα πανάκριβα ρολόγια και τα πολυτελή ξενοδοχεία που μένουν.

Αυτό δεν πήγαινε άλλο. Για να διατηρήσουν έναν ιδιωτικό χώρο, στο οποίο θα μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες και να φωτογραφίζουν τα πλούτη τους, χωρίς να ακούνε κριτική και να δέχονται ύβρεις, οι πλούσιοι νέοι μπορούν στο εξής να χρησιμοποιούν -από τις 16 Σεπτεμβρίου- τον ιστότοπο Netropolitan.club.
Η εγγραφή κοστίζει 9.000 δολάρια (7.000 ευρώ) και τα μέλη θα πρέπει να πληρώνουν ετησίως 3.000 δολάρια, όπως γίνεται στα κλαμπ πριβέ. Το κοινωνικό δίκτυο προσφέρει έτσι για πρώτη φορά τον τρόπο να παραμείνουν κάποιοι άνθρωποι μεταξύ τους.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του εν λόγω δικτύου Michelle Lawless, δήλωσε στους Los Angeles Times:

«Ο ιδρυτής του σάιτ James Touchi-Peters πιστεύει ότι δεν μπορεί κάποιος να κρίνεται αρνητικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Netropolitan είναι το μέρος όπου μπορεί κάποιος να μοιραστεί τις εμπειρίες του από ένα ταξίδι στην Ευρώπη ή από το καινούριο του αυτοκίνητο χωρίς να προκαλεί υπερβολικές ή βίαιες αντιδράσεις».

Το Netropolitan.club απαγορεύεται και είναι κλειστό για όσους δεν έχουν πληρώσει εγγραφή και δεν έχουν γίνει δεκτοί. Δεν έχει διαφημίσεις και το διαχειρίζονται ειδικοί υπάλληλοι της εταιρείας.

Αυτές είναι μερικές από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και εκνεύρισαν τους πλούσιους:

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου