ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην UEFA το βίντεο με τις απειλές του Κελαϊφί – Κίνδυνος για βαριά «καμπάνα»

στην-uefa-το-βίντεο-με-τις-απειλές-του-κελα-107194

Στην UEFA εστάλη το βίντεο με τις απειλές του Αλ Κελαϊφί, ο οποίος μαζί με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, κινδυνεύουν με τιμωρία, για τα γεγονότα που ακολούθησαν τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca» έφυγε βιαστικά από την εξέδρα του «Μπερναμπέου» και κατέβηκε ουρλιάζοντας στ’ αποδυτήρια. Εκτός εαυτού, έφθασε στο σημείο να κλωτσάει πόρτες, ψάχνοντας τον διαιτητή με τους υπεύθυνους των αποδυτηρίων να καλούν την ασφάλεια του γηπέδου.

Με τον παρατηρητή της UEFA να σημειώνει: «Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της Παρί επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά και επιχείρησαν να μπουν στα αποδυτήρια των διαιτητών. Όταν ο διαιτητής τους ζήτησε να αποχωρήσουν, μπλόκαραν την πόρτα και ο πρόεδρος εσκεμμένα χτύπησε το σημαιάκι ενός βοηθού και το έσπασε».

Μάλιστα απείλησε υπάλληλο της Ρεάλ, φωνάζοντάς του «θα σε σκοτώσω», όταν εκείνος ξεκίνησε να τον βιντεοσκοπεί, καταγράφοντας τα όσα γίνονταν.

Η UEFA ζήτησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το σχετικό βίντεο, με τον Αλ Κελαϊφί να κινδυνεύει με μακροχρόνιο αποκλεισμό. Ακριβά όμως μπορεί να κοστίσουν και στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα για τον διαιτητή.

Ήδη στο παρελθόν, ο Νεϊμάρ είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών, επειδή αποκάλεσε τη διαιτησία στο ματς του 2019, μεταξύ Παρί ΣΖ -Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2019 «ντροπή», λέξη που έγραψε στο Instagram, χωρίς ο Βραζιλιάνος να έχει αγωνιστεί.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου