ΔΙΕΘΝΗ

Γιούτα: Μητέρα και πατριός βίαζαν τη 15χρονη κόρη τους γιατί «είναι πιο ασφαλές από το σεξ με αγνώστους»

γιούτα-μητέρα-και-πατριός-βίαζαν-τη-15χ-1054199

Το ζευγάρι έχει άλλα τέσσερα παιδιά – Άγνωστο αν έχουν κακοποιηθεί και εκείνα

Θύμα βιασμού από τη μητέρα και τον πατριό της, για πάνω από έναν χρόνο, κατήγγειλε ότι έπεσε μια 15χρονη στη Γιούτα.

Το ζευγάρι τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη Πέμπτη στο Πρόβο της Γιούτα αφού η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση της ανήλικης που είπε ότι την βίαζαν τον τελευταίο ενάμιση- περίπου- χρόνο.

Η μητέρα και ο θετός πατέρας της έφηβης, και οι δύο στα 30 τους, φέρεται να την πλησίασαν «με την ιδέα να έχουν μαζί σεξουαλικές εμπειρίες», σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρώντας ότι το σεξ ήταν «πιο ασφαλές για εκείνη από το σεξ με αγνώστους».

Το ζευγάρι κατηγορείται για βίαιο σοδομισμό, βίαιη σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό με αντικείμενο ενώ σημειώνεται πως η έφηβη, η μητέρα της και ο πατριός της δεν κατονομάστηκαν προκειμένου να προστατευθεί η ταυτότητα του φερόμενου θύματος.

Τι υποστηρίζουν η μητέρα και ο πατριός της 15χρονης

Από την πλευρά του, ο πατριός κατέθεσε ότι «πριν από ένα χρόνο εγώ και η μητέρα της μάθαμε ότι το θύμα ήθελε να συναντήσει και να κάνει σεξ με αγνώστους από το Διαδίκτυο», προσθέτοντας πως ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν «ότι η διδασκαλία στο θύμα για το σεξ και οι σεξουαλικές πράξεις με την ανήλικη θα ήταν πιο ασφαλή για εκείνη από το να σεξ με αγνώστους».

Επιπλέον, ο πατριός φέρεται να υποστήριξε στις αρχές ότι αυτός και η μητέρα του κοριτσιού αγόρασαν σεξουαλικά παιχνίδια για τη 15χρονη και έκαναν ντους μαζί της ενώ παραδέχτηκε ότι αυτός και η σύζυγός του έδειξαν στο θύμα πώς να χρησιμοποιεί τα σεξουαλικά παιχνίδια.

Η μητέρα είπε στην αστυνομία ότι είχε σεξουαλικές πράξεις με τον σύζυγό της και την κόρη της.

Το ζευγάρι έχει άλλα τέσσερα παιδιά μαζί, αλλά δεν είναι σαφές εάν έχουν επίσης, κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους γονείς.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου