ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: 51χρονος σκότωσε τα έξι εγγόνια, την κόρη του και αυτοκτόνησε

ηπα-51χρονος-σκότωσε-τα-έξι-εγγόνια-την-103182

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας 51χρονος άνδρας σκότωσε την Πέμπτη την κόρη του και τα 6 εγγόνια του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο Ντον Σπίριτ, τον οποίο οι αρχές θεωρούν ως αυτουργό του αποτρόπαιου εγκλήματος, κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας (911) και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας, Ρόμπερτ Σουλτς.

Όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι είχαν δολοφονηθεί, είπε ο Σουλτς, προσθέτοντας ότι το μεγαλύτερο από τα παιδιά ήταν 10 ετών ενώ το μικρότερο μόλις 3 μηνών.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Σπίριτ είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για παράνομη κατοχή όπλου, βιαιοπραγίες αλλά και επειδή είχε στερήσει τροφή και στέγη σε ένα παιδί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Orlando Sentinel, το 2001 είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 8χρονο γιο του, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για κυνηγετικό ατύχημα.

Στο δικαστήριο ο Σπίριτ ομολόγησε την ενοχή του σε σχέση με την υπόθεση για κατοχή πυροβόλου όπλου και είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκιση.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου