ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Γυναίκα της έβαλε φωτιά, επειδή την ζήλευε – Η απίστευτη μεταμόρφωσή της μετά από 200 επεμβάσεις

αυστραλία-γυναίκα-της-έβαλε-φωτιά-επε-102029

Η δράστιδα, εισέβαλε το 2012 στο διαμέρισμά της στο Περθ της Αυστραλίας, έλουσε την 36χρονη Ντέινα Βούλιν με μεθυλιωμένο αλκοόλ και της έβαλε φωτιά.

Την απίστευτη ιστορία της διηγήθηκε η 36χρονη Ντέινα Βούλιν η οποία πυρπολήθηκε από μία γυναίκα που την ζήλευε τρομερά με αποτέλεσμα να χρειαστούν δέκα χρόνια ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Η δράστιδα, εισέβαλε το 2012 στο διαμέρισμά της στο Περθ της Αυστραλίας, έλουσε την 36χρονη Ντέινα Βούλιν με μεθυλιωμένο αλκοόλ και της έβαλε φωτιά επειδή νόμιζε πως κοιμόταν με τον σύζυγό της.

Η επίθεση ήταν Βούλιν έγινε με τόσο μένος, που η ίδια υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού σε περισσότερο από το 60% του σώματός της.

Τώρα, σχεδόν 10 χρόνια μετά τη φρικτή επίθεση, η 36χρονη μοιράστηκε την απίστευτη ανάρρωσή της σε ένα μη επεξεργασμένο βίντεο στα social media.

«Δεν είναι για να προσδώσω σεξουαλικά χαρακτηριστικά στον εαυτό μου, αλλά περισσότερο για να δείξω σε άλλους επιζώντες και ανθρώπους ότι όλα είναι πιθανά», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο που ανέβηκε στο Facebook. «Είμαι τόσο περήφανη για το πόσο σκληρά έχω δουλέψει στο σώμα μου και νιώθω ότι δυνατότερη και σε πολύ καλή φόρμα από όσο έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου».

Στο βίντεο φαίνεται η εξέλιξη της από το 2013 στο 2016, πριν αποκαλυφθεί στα 36 της με κόκκινα εσώρουχα.

«Το κουβαλάω με ένα σήμα τιμής, είναι ένα σημείο διαφοράς και γι’ αυτό επιλέγω να δείχνω το σώμα μου ακατέργαστο και χωρίς επεξεργασία», είπε στην Daily Mail Australia.

«Αυτό που μου συνέβη ήταν το πιο σκληρό και κακό πράγμα, δεν μου επιτρεπόταν να έχω φωνή ή λόγο λόγω της δίκης. Θυμάμαι ότι ήμουν τόσο απελπισμένη για το πριν και το μετά – για μένα, καθώς η ιστορία μου υπήρξε τόσο δημόσια, παίρνω αυτή την ευθύνη τόσο σοβαρά».

«Έχω καταφέρει τόσα πολλά, έγινα συγγραφέας, ομιλήτρια… Έχω ολοκληρώσει ένα πτυχίο, υπάρχουν περισσότερα στην ανάρρωσή μου από απλώς αυτά στο κομμάτι της αισθητικήα», είπε.

Σημειώνεται μάλιστα πως η Βούλιν απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη νοσηλευτική και εργάζεται ως νοσοκόμα με σκοπό να βοηθά στη βελτίωση των ουλών άλλων. Άνοιξε επίσης τη δική της κλινική «I am D aesthetics» που σημαίνει «αξίζω» (‘I am deserving’) τον Αύγουστο του περασμένου έτους, η οποία προσφέρει καλλυντικά τατουάζ για την κάλυψη ουλών από τραυματισμούς ή άλλες χειρουργικές επεμβάσεις.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή… για μένα είναι τόσο μεγάλη ευθύνη για τους επιζώντες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου