ΔΙΕΘΝΗ

Αεροπλάνο συνετρίβη σε πάρκινγκ λίγα μέτρα μακριά από εστιατόριο – Νεκρός ο πιλότος

αεροπλάνο-συνετρίβη-σε-πάρκινγκ-λίγα-1016999

Ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο συνετρίβη την Τρίτη στο πάρκινγκ εμπορικού κέντρου του Τέξας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την εξώπορτα δημοφιλούς εστιατορίου.

Μετά τη συντριβή του το μονοκινητήριο Mooney M20 τυλίχθηκε στις φλόγες έξω από το Mama’s Daughter’s Diner and Nail Addiction στη γειτονιά Midway Park του Plano, μια πόλη 20 μίλια βόρεια του Ντάλας.

Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε ούτε συγκρούστηκε όταν συνετρίβη, αλλά η φωτιά εξαπλώθηκε σε ένα κοντινό σταθμευμένο αυτοκίνητο, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής του Plano. Ευτυχώς μέσα στο όχημα δεν βρισκόταν κανείς.

Νεκρός ο πιλότος

Από την συντριβή του μονοκινητήριου αεροπλάνου σκοτώθηκε ο πιλότος, που ήταν ο μοναδικός επιβαίνων, όπως επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (Federal Aviation Administration – FAA). Tο αεροδρόμιο Air Park-Dallas απέχει λιγότερο από μισό μίλι από το σημείο της συντριβής.

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο λίγα λεπτά πριν από τη συντριβή, ανέφεραν πηγές στο τοπικό δίκτυο WFAA. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αεροπλάνο έκανε μία απότομη βουτιά πριν καρφωθεί με ταχύτητα στο πάρκινγκ.

Τα αίτια της συντριβής είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου