ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήραν το πρωτάθλημα μπάσκετ Λυκείων στη Θεσσαλία οι ομάδες του Προμηθέα

πήραν-το-πρωτάθλημα-μπάσκετ-λυκείων-σ-901511

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά Λάρισας έγιναν χθες Δευτέρα (9/5) οι τελικοί των πρωταθλημάτων μπάσκετ Λυκείων, με τις ομάδες των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας» από τον Βόλο να αναδεικνύονται πρωταθλήτριες τόσο στα κορίτσια όσο και στ’ αγόρια.

Τα κορίτσια επιβλήθηκαν των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη από τη Λάρισα με 51-63 (Δεκάλεπτα: 14-24, 24-36, 32-51, 51-63) και τα αγόρια του 8ου ΓΕΛ Λάρισας με 53-40 (Δεκάλεπτα: 13-13, 26-21, 45-26, 53-40).

Για τα κορίτσια αγωνίστηκαν οι Γκρίνια Θαλασσινή, Μόκα Μαρία, Σιουμουρέκη Βασιλική, Ακριβούση Ματίνα, Δραγατζίκη Κατερίνα, Δαλαμάγκα Λυδία, Κανελλοπούλου Πετρίνα, Λίταινα Μαριτίνα, Κουτίνα Σοφία, ενώ δεν έπαιξε η Μπούσδα Αθηνά.

Για τον Προμηθέα αγωνίστηκαν οι: Νίκολης, Καραφέρης, Σακκάς, Πλαγεράς, Μόκκας, Ακριβόπουλος, Ευτυχιάδης, Βοσινάκης, Δελεντζές, Γραμματίκας, Χαϊμαντάς. Δεν έπαιξαν ο Κλέαρχος Πρέκας, που τραυματίστηκε στον ημιτελικό με τα Τρίκαλα την περασμένη βδομάδα, με τη διάγνωση ευτυχώς να είναι καθησυχαστική (σ.σ. οστικό οίδημα στο γόνατο), ο Απόστολος Χρήστου και ο Χρήστος Σούλης.

Επόμενος αντίπαλος για τις ομάδες του Προμηθέα θα είναι τα Λύκεια, που πήραν το πρωτάθλημα στη Στερεά Ελλάδα.

Η Διεύθυνση του Σχολείου θα ήθελε να συγχαρεί τις μαθήτριες και τους μαθητές για την εξαιρετική προσπάθεια τους και να ευχαριστήσει θερμά τους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Οι δύο αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά από το Volos Live και παρακολουθήθηκαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους καθηγητές και τους μαθητές του Σχολείου.

Απαράδεκτες καταστάσεις

Νοσηρές καταστάσεις σημειώθηκαν στον αγώνα των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας» για το πρωτάθλημα Λυκείων, καθώς για κάποιο διάστημα διακόπηκε ο αγώνας των αγοριών, αφού προς τον πάγκο του Προμηθέα πετάχτηκαν δύο καπνογόνα.

Παράλληλα, συνεχόμενα ήταν τα υβριστικά συνθήματα από την πλευρά των Λαρισαίων μαθητών, που αποχώρησαν από το κλειστό, αφού οι διαιτητές έθεσαν όρο ότι, αν εξακολουθούσαν να βρίσκονται στις κερκίδες, δεν θα συνέχιζαν τον αγώνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου