ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλωσε και την Καρδίτσα η Νίκη-Εκκενώθηκε το γήπεδο

αλωσε-και-την-καρδίτσα-η-νίκη-εκκενώθη-900156

Ό,τι έκανε και στον πρώτο γύρο, δηλαδή να πετύχει τρεις ισάριθμες νίκες στο ξεκίνημα με Πρωτέα Γρεβενών, Ναύαρχο Βότση και Αναγέννηση Καρδίτσας επανέλαβε και στον δεύτερο η Νίκη.

Η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου σε ένα κλειστό, που χρειάστηκε να εκκενωθεί στο τέλος από τους διαιτητές, για να ολοκληρωθεί το ματς, υπέταξε με 72-73 τη γηπεδούχο Αναγέννηση Καρδίτσας και κατάφερε να πάρει το όγδοο ροζ φύλλο αγώνα και το τέταρτο συνεχόμενο, αφού στο τέλος του πρώτου γύρου είχε κερδίσει και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή έως το τέλος, με τη Νίκη να έχει βραχεία κεφαλή δύο πόντων στο 20’, ενώ στο τέλος καθοριστικό ήταν το τρίποντο του Βρεττά με το σκορ ισόπαλο, που έδωσε στη Νίκη διαφορά τριών πόντων.

Οι Καρδιτσιώτες μείωσαν με δίποντο και ο Σιπητάνος, στον οποίον έγινε φάουλ, με βολές έκανε το 70-73.

Ενώ απέμεναν οκτώ δέκατα κερδήθηκε φάουλ πάνω σε προσπάθεια τριών πόντων από τους γηπεδούχους, αν και δεν θα απέκλειε κανείς ότι το σουτ ήταν εκπρόθεσμο.

Με κάποιους οπαδούς της Αναγέννησης να έχουν … ξεφύγει, οι διαιτητές απαίτησαν, για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση και να εκτελεστούν οι βολές, να εκκενωθεί το κλειστό, πράγμα που έγινε.

Τελικά, μετά από περίπου είκοσι λεπτά οι βολές εκτελέστηκαν, αλλά η δεύτερη ήταν άστοχη και μετά την επαναφορά από τη Νίκη στον ελάχιστο χρόνο που υπολειπόταν δεν άλλαξε κάτι, σε ό,τι αφορά τον τελικό νικητή, και οι Βολιώτες πανηγύρισαν με 72-73 άλλη μία επιτυχία στις λεπτομέρειες, όπως και στον πρώτο γύρο που είχαν κερδίσει τους Καρδιτσιώτες με δύο πόντους στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο σέντερ της Νίκης Παπαδόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε … κουτσός στο δεύτερο μέρος, καθώς «κουβαλά» μία θλάση πρώτου βαθμού στον γλουτιαίο που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη από το παιχνίδι με τον Πρωτέα, παίζοντας με ενοχλήσεις και με τον Ναύαρχο Βότση. Μάλιστα σήμερα ταν συγκινητικός, αφού με … ένα πόδι ήταν στην πεντάδα στις τελευταίες κρίσιμες στιγμές του ματς, αγωνιζόμενος συνολικά περίπου ένα εικοσάλεπτο.

Η selfie του προέδρου Μπάμπη Τουτουντζόγλου στα αποδυτήρια

Δεκάλεπτα: 22-26, 42-44, 55-57, 72-73

Αναγέννηση Καρδίτσας (Κρομμύδας): Ψυχογιός 5 (1), Πανταζής 4, Τουφεξής, Σιαμέτης, Τσιώτας 9 (1), Ζώρζος 6, Πασχάλης 10 (2), Μπαρμακέλης, Λαφτσίδης 16, Κακαβούλας 4 (1), Καλλιάρας 18 (1), Παπαποστολόπουλος.

Νίκη Βόλου (Μαύρος): Βρεττάς 18 (4), Κωστούλας 10 (2), Βερτζάγιας, Σιπητάνος 15 (1), Κουτίνας 14 (1), Παπαδόπουλος 8, Ζησόπουλος, Μόκας, Δελεντζές, Σπανόπουλος, Ιντό, Βλαχογιάννης 8, Τσεσμετζίδης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου