ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουρδάνος: «Μια φορά Νίκη, πάντα Νίκη»

μπουρδάνος-μια-φορά-νίκη-πάντα-νίκη-894510

Την κυανόλευκη φανέλα της Νίκης Βόλου φόρεσε για τελευταία φορά ο Σωτήρης Μπουρδάνος στο φιλανθρωπικό φιλικό της περασμένης Τετάρτης στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αποχαιρέτησε φίλους και συμπαίκτες που πρόλαβε να αποκτήσει σε λιγότερο από μισό χρόνο αναφέροντας σε δήλωσή του: «Εις το επανιδείν μάγκες, μία φορά Νίκη, για πάντα Νίκη».

Αναλυτικά: «Λένε πως στη ζωή, αργά ή γρήγορα, τα καλά ή τα άσχημα που κάνεις σου έρχονται πίσω. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο για όλους τους ανθρώπους, ξέρω όμως σίγουρα πως στη δική μου περίπτωση βρήκε πλήρη εφαρμογή στη μισή σεζόν που βρίσκομαι στον Βόλο.

Μετά από έναν πολύ δύσκολο ενάμιση χρόνο πανδημίας και μια κατάσταση στη προηγούμενη ομάδα μου που για πολλούς και διάφορους λόγους δεν πήγε εκεί που υπολογίζαμε, βρέθηκα τον Γενάρη στη Νίκη με μεγάλη χαρά και γεμάτη την ψυχή μου.

Ηταν γραφτό η παρουσία μου εδώ να σημαδέψει τη ζωή μου για πάντα. Εδώ, τις πρώτες κιόλας μέρες, έμαθα πως θα γίνω πατέρας. Εκανα φίλους, πήρα κι έδωσα αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό, στοιχεία πολύ σπουδαία για τις εποχές που ζούμε.

Ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου τους προπονητές της ομάδας, τη διοίκηση που ήταν άψογη απέναντι σε όλους μας, τον κόσμο της ομάδας που πέρα από τα τετριμμένα που λένε όλοι, είναι πραγματικά φανταστικός, πάνω απ’ όλα όμως τους συμπαίκτες μου που κάθε μέρα απολάμβανα να παίζω μαζί τους.

Υ.γ: Αισθάνομαι μέσα μου πως αυτό το γκρουπ παικτών και προπονητών έχει αφήσει κάτι στη μέση.

Υ.γ2: Εις το επανιδείν μάγκες, μια φορά Νίκη, πάντα Νίκη…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου