ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντέρμπι για ΓΣ Αλμυρού και Αγριά

ντέρμπι-για-γσ-αλμυρού-και-αγριά-891619

Η σημερινή 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ θα είναι, όπως και οι δύο προηγούμενες, «λειψή», αφού το ματς που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα στις 17.00 στο Νέο κλειστό Ιωαννίνων ανάμεσα στα Ιωάννινα ΣΚ και την Ανόρθωση αναβλήθηκε.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο λόγος είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη βολιώτικη ομάδα, με την αναμέτρηση να διεξάγεται σε νέα ημερομηνία, που είναι η 14η Δεκεμβρίου στις 17.00. Την ίδια μέρα θα γίνει και το εξ αναβολής παιχνίδι των Σοφάδων με τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος σήμερα στο γήπεδό του αντιμετωπίζει σε αγώνα, που έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, τους Τιτάνες Παλαμά.

Με την καρδιτσιώτικη ομάδα ο Αλμυρός έχει τον ίδιο αριθμό νικών, δηλαδή έξι, ωστόσο οι Παλαμιώτες έχουν ένα ματς περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι με τον κόσμο στο πλευρό τους δίνουν ένα καθοριστικό παιχνίδι, που θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν και άπαντες πιστεύουν ότι θα παρουσιαστούν έτοιμοι, παρότι μόλις από την περασμένη Πέμπτη και μετά βρέθηκαν όλοι μαζί οι παίκτες σε προπόνηση λόγω της νόσησης πέντε εξ αυτών με κορονοϊό.

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας, θέλουμε να γεμίσει το κλειστό και να πάρουμε τη νίκη», τονίζει ο Παναγιώτης Νάνης στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, που γνωρίζει πόσο επικίνδυνη είναι η παρέα των Σαριμπαλίδη, Λόλα και Μπουσκολίτη, που έπαιζαν πέρσι στη Νίκη.

Από την άλλη η Αγριά, με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την πρώτη της νίκη επί της Νίκαιας εκτός έδρας, θέλει να «σπάσει το ρόδι» και στο γήπεδό της, φιλοξενώντας τον Αμπελώνα Λάρισας, που έχει δύο νίκες περισσότερες και «καίγεται» κι αυτός για τους βαθμούς.

Πρόκειται για μία ομάδα που στηρίζεται στους έμπειρους Γκιουλέκα και Τσιούλκα, γι’ αυτό και πρώτος στόχος είναι να περιοριστούν, ενώ με τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια και έχοντας τον ίδιο κορμό παρουσιάζει μία ομοιογένεια.

«Δεν είναι τίποτα εύκολο, εννοείται ότι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά ξέρουμε και τις δυσκολίες του ματς», αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Σπύρος Στρατίκης, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φύκα, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην πρεμιέρα θα υπολογίζεται, όπως όλα δείχνουν, από τις αρχές Ιανουαρίου, έχοντας ξεκινήσει να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Το σημερινό πρόγραμμα (9η, 17.00)

Κατσιμήδου, Α.Ο. Τρίκαλα-ΓΑΣ Άμφισσας

Αβραμίδου-Παπαγιώτης (Χλωρός)

Αλμυρού, Γ.Σ. Αλμυρού-Τιτάνες Παλ.

Γεωργούλης-Γιατρόπουλος (Μηναρετζόπουλος)

Αγριάς, Αγριά-Αμπελώνας

Κανελλίδης-Κασούμης (Γκουντέλιας)

ΔΑΚ Καναλακίου, Αχέρων Καν.-Νίκαια

Λάμπος-Μπολάνος (Κοκορδάτος)

Παραμυθιάς, Παραμυθιά-Σοφάδες

Κατωτικίδης-Λυγούρας (Τσιγγέλης)

Ιωάννινα Σ.Κ.-Ανόρθωση αναβολή

Τετάρτη 7/12

(Εξ αναβολής της 7ης αγωνιστικής)

Νέο Ιωαννίνων, Ιωάννινα Σ.Κ.-Σοφάδες

Αγραφιώτης Γρ.-Βασιλόπουλος (Καραδήμας)

Βαθμολογία

  1. Α.Ο. Τρίκαλα 14
  2. Τιτάνες Παλαμά 14
  3. Γ.Σ. Αλμυρού 13
  4. Αμφισσα 13
  5. Σοφάδες 12
  6. Ανόρθωση 12
  7. Παραμυθιά 12
  8. ΣΚ Ιωάννινα 11
  9. Αμπελώνας 11
  10. Αγριά 9
  11. Νίκαια Λάρισας 9
  12. Αχέρων Καναλακίου 8

*Γ.Σ . Αλμυρού και Ιωάννινα Σ.Κ. έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ οι Σοφάδες δύο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου