ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκε ο Μιχάλης Πελεκάνος από τον ΓΣΑ

ανακοινώθηκε-ο-μιχάλης-πελεκάνος-από-885712

Το «μπαμ» ολοκληρώθηκε για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του πρώην διεθνούς Μιχάλη Πελεκάνου.

Ο 41χρονος μπασκετμπολίστας έχει πραγματοποιήσει μία σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας παίξει με μεγάλη επιτυχία στο Περιστέρι, στην ΑΕΚ, στον Πανελλήνιο, στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον Ολυμπιακό, στο Μαρούσι, στον Άρη, στον Πανιώνιο, στον Ηφαιστο Λήμνου, ενώ τελευταίες του ομάδες ήταν ο Οίαξ Ναυπλίου και η Ερμιονίδα. Με την ομάδα του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα με το 2012, ενώ εκτός από την Ισπανία έχει παίξει στο εξωτερικό και στη Ρουμανία με την Πλοϊέστι, με την οποία έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας ήταν και με τον Ολυμπιακό το 2012 και 2011 αντίστοιχα.

Στην ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού παρατίθεται το βιογραφικό του Μιχάλη Πελεκάνου και τονίζεται: «Μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφή ολοκληρώθηκε για το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ, καθώς παίχτης της ομάδας θα είναι για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ.

Η έλευση του Μιχάλη Πελεκάνου στην πόλη του Αλμυρού αποτελεί μεγάλη τιμή και ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον σύλλογό μας αλλά και για το μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Μιχάλη δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα του Ιστορικού μας Συλλόγου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου