ΜΠΑΣΚΕΤ

ΔΕ μπάσκετ Νίκης: Δε θέλουμε τέτοιους ανόητους οπαδούς

δε-μπάσκετ-νίκης-δε-θέλουμε-τέτοιους-α-88273
Στο πλευρό του τραυματία φιλάθλου της Νίκης, που υπέστη εγκαύματα και απώλεια ακοής, όταν έσκασε κροτίδα μπροστά του μέσα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας χθες στον αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα σταθεί η Δ.Ε. μπάσκετ των κυανόλευκων. Αυτό τονίζεται που εκδόθηκε και στην οποία γίνεται σαφές ότι η Νίκη δεν θέλει κοντά της ανεγκάφαλους φιλάθλους. Αναλυτικά:
“Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε σήμερα τον τραυματισμό ενός φιλάθλου της ομάδας μας, από ρίψη κροτίδας αρκετή ώρα πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Σύσσωμη η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα σταθεί στο πλευρό του τραυματία φιλάθλου, στον οποίο ευχόμαστε γρήγορα περαστικά.
Σε ό,τι αφορά τον ανόητο που πέταξε την κροτίδα, να τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θέλουμε κοντά μας τέτοιους ανεγκέφαλους, δεν τους έχει καμία ανάγκη το άθλημα, πρέπει να τους αποκλείσουμε διά παντός από κάθε αθλητική δραστηριότητα της Νίκης Βόλου και από την πλευρά θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου