ΜΠΑΣΚΕΤ

Επτά παραιτήσεις στο μπάσκετ της Νίκης  

επτά-παραιτήσεις-στο-μπάσκετ-της-νίκη-876077

Ο προπονητής Ανδρέας Μαύρος, ο συνεργάτης του Ανδρέας Τσιριγωτάκης, καθώς και οι Γιώργος Βλιώρας, Παναγιώτης Τσώλης, Δημήτρης Κανούλης, Βάιος Σταυρόπουλος και Μιχάλης Τσιντσίνης, παραιτήθηκαν από την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου.

Ο λόγος σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες είναι πως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση σε Σπηλιόπουλο, που έχει μεγάλο συμβόλαιο, αλλά δεν έχει προσφέρει αυτά που περίμεναν άπαντες, και Τσεσμετζίδη, που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα λόγω τραυματισμού, πως δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια.

Αυτό έγινε χωρίς να το γνωρίζουν οι προαναφερθέντες που παραιτήθηκαν, οι οποίοι θεωρούν ότι οι όποιες αλλαγές θα έπρεπε να γίνουν, αφού πρώτα ενημερωθούν οι ίδιοι κι όχι τώρα, αλλά στη διακοπή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση αναγνωρίζει πως θα έπρεπε να είχε ενεργήσει διαφορετικά και σήμερα στις 16.00 έχει προγραμματιστεί κρίσιμη συνάντηση στο κλειστό της Νέας Ιωνίας ανάμεσα σ’ αυτήν και το προπονητικό τιμ, αλλά και τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα και που τελούν υπό παραίτηση, οι οποίοι κανείς δεν αποκλείει ότι μπορεί να πάρουν πίσω τις αποφάσεις τους, αν τους δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις.

Εξάλλου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον σε θέματα πληρωμών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη Νίκη και είναι δεδομένη η συνέπεια, ενώ με την τοποθέτηση στη θέση της προέδρου της κ. Χατζηπλάτων υπάρχει η εγγύηση από την πλευρά της ότι η χρονιά θα βγει χωρίς προβλήματα.

Επομένως, το επιχείρημα από τη μία πλευρά είναι πως σε μία ομάδα, που υπάρχουν τα οικονομικά εχέγγυα δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείται αναστάτωση και πως το θέμα με τις παραιτήσεις μπορεί να λυθεί.

Από την άλλη όμως εκφράζεται και η θέση πως μέχρι στιγμής ούτε καν υπήρξε ενημέρωση σε όσους έχουν την ευθύνη για τη λειτουργία της ομάδας για την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα πρόεδρο κ. Χατζηπλάτων σε προσωπικό επίπεδο και πως η διοίκηση οφείλει να κάνει πολύ περισσότερο αισθητή την παρουσία της στο μπασκετικό τμήμα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου