ΜΠΑΣΚΕΤ

Δήλωσε την παραίτησή της η Αννα Χατζηπλάτων

δήλωσε-την-παραίτησή-της-η-αννα-χατζηπ-865830

Τη παραίτησή της από τη θέση της προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου υπέβαλε η κα Αννα Χατζηπλάτων, η οποία σε προσωπική της δήλωση που απέστειλε στα ΜΜΕ κάνει λόγο για σφοδρές πιέσεις που δέχθηκε και οι οποίες την εξανάγκασαν να πάρει αυτήν την απόφαση. Αναλυτικά η δήλωση της κ. Χατζηπλάτων:

“Μετά τη χθεσινή συνάντηση μου με τον Ανδρέα Μαύρο και την υπόλοιπη προπονητική ομάδα, οι οποίοι μου ανακοίνωσαν επίσημα την παραίτησή τους και παρά το γεγονός ότι ήδη είχα προετοιμάσει την πορεία της ομάδας μετά την αποχώρησή τους, δέχθηκα σφοδρές πιέσεις, οι οποίες με οδήγησαν στο να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση της προέδρου της Δ.Ε. του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών της ΝΙΚΗΣ Βόλου. Άλλωστε είναι μία θέση που ενεργοποιείται από το ΔΣ του Συλλόγου της ΝΙΚΗΣ Βόλου και απενεργοποιείται από το ίδιο.

Τη θέση αυτή την ανέλαβα με πολλή όρεξη, ελπίδα για αλλαγές και με όραμα να προσδώσω δυναμική και κύρος στο τμήμα, προσφέροντάς παράλληλα την οικονομική μου στήριξη. Δυστυχώς κάποιοι δεν το ήθελαν αυτό.

Το εγχείρημά μου ήταν από την αρχή πολύ δύσκολο. Επιχείρησα να ηγηθώ ενός τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, εισχωρώντας σε έναν απόλυτα ανδροκρατούμενο χώρο, καταρρίπτοντας τις προκαταλήψεις και τα έμφυλα στερεότυπα. Δυστυχώς όμως αποδείχθηκε ότι ο χώρος δεν είναι ακόμη έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Το σχέδιό μου ήταν η ομάδα της ΝΙΚΗΣ Βόλου να ανέβει στην Α2 κατηγορία του Εθνικού Πρωταθλήματος, αλλά δυστυχώς για ακόμη μία φορά η ΝΙΚΗ «τρώει» τα παιδιά της.

Μακάρι η νέα Διοικούσα Επιτροπή να εγγυηθεί, όπως έκανα εγώ, ότι θα εκπληρωθούν στο ακέραιο οι οικονομικές υποχρεώσεις του τμήματος.

Επιπλέον εγώ και ο σύζυγός μου παραιτηθήκαμε από τη Διοίκηση της Ακαδημίας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, τους χορηγούς και κάποιους από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης και του Δ.Σ. της ΝΙΚΗΣ Βόλου, όπως και τα μέλη του Δ.Σ. του BLUE CLUB που μου συμπαραστάθηκαν σε αυτό το ιδιαίτερα τολμηρό εγχείρημα που ανέλαβα και κυρίως ευχαριστώ τις εκατοντάδες των γυναικών οι οποίες στάθηκαν στο πλευρό μου και θέλησαν να βοηθήσουν, καθώς έλαβα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σχόλια και μηνύματα συμπαράστασης και ελπίδας για αλλαγές.

Ευχαριστώ πολύ τους μεγάλους χορηγούς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και τη συμπαράστασή τους στο εγχείρημά μου, οι οποίοι μετά την παραίτησή μου δεν επιθυμούν πλέον την ενεργοποίηση των χορηγιών τους. Είναι γεγονός ότι εάν ήδη είχαν ενεργοποιηθεί, θα βρισκόμουν σήμερα εκτεθειμένη απέναντί τους.

Ευχαριστώ τέλος τις γυναίκες επιχειρηματίες, οι οποίες επιθυμούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθειά μου, όπως ευχαριστώ και τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ηλιόπουλο, για την ηθική του συμπαράσταση.

ΑΝΝΑ ΠΛ. ΧΑΤΖΗΠΛΑΤΩΝ”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου