ΜΠΑΣΚΕΤ

Προανήγγειλε νέα διευρυμένη Δ.Ε. μπάσκετ η Ερασιτεχνική Νίκη

προανήγγειλε-νέα-διευρυμένη-δ-ε-μπάσκ-865520

Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου έκανε γνωστό πως στις αρχές της επόμενης βδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με όλα τα εμπλεκόμενα μέλη για τη συγκρότηση της νέας διευρυμένης Δ.Ε., καλώντας τον κόσμο για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας, ενώ ευχαρίστησε και την κα. Χατζηπλάτωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κυανόλευκων: «Μετά από τα τελευταία γεγονότα στο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», συγκλήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με αποκλειστικό θέμα το συγκεκριμένο τμήμα.

Μετά από πολύωρη συζήτηση των μελών του Συμβουλίου, αποφασίστηκε το τμήμα μπάσκετ να περάσει στην αγωνιστική και οικονομική διαχείριση της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Ως εκ τούτου, θα συγκροτηθεί διευρυμένη Διοικούσα Επιτροπή από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από οποιονδήποτε επιθυμεί να ενταχθεί με στόχο την ενίσχυση του τμήματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη κα Χατζηπλάτων Άννα για την τόλμη της να δεχθεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας που θα μπορούσε να αποτελέσει πρωτοπορία για τον χώρο του ανδρικού μπάσκετ, ωστόσο δεν είχε θετική έκβαση.

Καλούμε όλους τους εν δυνάμει παραιτηθέντες (καθώς επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει) να επιστρέψουν στις θέσεις τους, προκειμένου να αποκατασταθεί η κανονικότητα στην ομάδα, ενόψει και του κομβικού και κρίσιμου παιχνιδιού που δίνει η ομάδα μας το Σάββατο με τον Φίλιππο Βέροιας.

Αρχές της επόμενης βδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με όλα τα εμπλεκόμενα μέλη για τη συγκρότηση της νέας Δ.Ε.

Στο πλαίσιο της ενότητας του τμήματος και του συλλόγου γενικότερα, καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να βρεθεί κοντά της και να την υποστηρίξει με τη φωνή του, όπως ξέρει καλύτερα από κάθε άλλης ομάδας φίλαθλο, στο προσεχές παιχνίδι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου