ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρασκευάς: «Στόχος μας οι θέσεις 5-6»

παρασκευάς-στόχος-μας-οι-θέσεις-5-6-861541

Η Ανόρθωση επιβλήθηκε του Γ.Σ. Σοφάδων με 83-73 για τη 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο Βολιώτης σέντερ της ομάδας του Βόλου, Γιώργος Παρασκευάς, μίλησε για τη μεγάλη νίκη, αλλά και την πορεία των κυανέρυθρων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί των Σοφάδων: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Το είχαμε σαν ένα πολύ καλό ματς προετοιμασίας για το επόμενο που έρχεται, γιατί όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο δεν το έχεις στα «κυκλωμένα» σου. Ήταν ένα ματς στο οποίο ήμασταν αρκετά καλοί, πιάσαμε πολύ καλά στάνταρ απόδοσης, αν και είχαμε τις απουσίες του Μπόγδανου και των δύο μεταγραφών που κάναμε (σ.σ. Τσιακλάγκανος, Σταθούρος). Ήμασταν λίγοι για την αντιμετώπιση ενός παιχνιδιού τέτοιας κρισιμότητας, αλλά δόξα τω θεώ το αγωνιστικό πλάνο πήγε καλά, πιάσαμε πολύ καλή απόδοση και θεωρώ ήρθε το αποτέλεσμα δίκαια».

Για τον φετινό στόχο της Ανόρθωσης Βόλου: «Θεωρώ ότι θα παλέψουμε με την Παραμυθιά για τη θέση 5-6, ώστε να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα playouts. Η νίκη επί των Σοφάδων μάς δίνει και αυτοπεποίθηση και ψυχολογία να κοιτάμε ψηλά. Τώρα παίζουμε ένα δύσκολο ντέρμπι με τους Τιτάνες Παλαμά εκτός, απ’ τους οποίους είχαμε χάσει με 6 πόντους στην έδρα μας. Σε περίπτωση που πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά έχουμε ένα καλό πρόγραμμα, για να μειώσουμε τη «χασούρα». Θεωρώ ότι στο 5-6 είναι ο στόχος μας».

Για την πορεία της Ανόρθωσης στον 1ο γύρο: «Δεν ήταν η αναμενόμενη. Είχαμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα, κάποιες ατυχίες. Θεωρώ ότι είχαμε και μεγάλες ατυχίες σε τρία ματς, δύο εκτός έδρας ήττες από IBC και Παραμυθιά και ένα εντός έδρας στην πρεμιέρα με τον Αμπελώνα. Αν είχαμε τρεις νίκες παραπάνω θα μιλούσαμε διαφορετικά. Ήμασταν και άτυχοι, αλλά δεν ήμασταν κι εμείς καλοί. Δουλέψαμε τα Χριστούγεννα, βάλαμε τα πράγματα κάτω, διορθώσαμε μερικά πράγματα και ενισχυθήκαμε με τρία παιδιά που ήρθαν. Ελπίζω το 2023 να κυλήσει, όπως ξεκίνησε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου