ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστρέφει στη δράση η Κουτσουνούρη

επιστρέφει-στη-δράση-η-κουτσουνούρη-860442

Την επιστροφή στα παρκέ της Βολιώτισσας Ασημίνας Κουτσουνούρη ανακοίνωσε χθες ο ΓΣ Ολύμπια Λάρισας. Αναλυτικά: «Ο ΓΣ Ολύμπια Λάρισας είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ενισχύεται σημαντικά με την επιστροφή της πολύπειρης Ασημίνας Κουτσουνούρη, προσδίδοντας ποιότητα και δυναμική στο φετινό μας ρόστερ.

Η εμβληματική Ασημίνα δήλωσε στα social media της ομάδος μας: «Η αγάπη μου για το μπάσκετ, παρά την απουσία μου, δεν έχει σταματήσει ποτέ και νιώθω ανυπομονησία να ξεκινήσω την νέα σεζόν. Με καθημερινή προσπάθεια, σκληρή δουλειά και προσωπικό ζήλο, φέτος το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά καλό. Καλώ τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν όπως πάντα την προσπάθειά μας και τους υπόσχομαι πως όλες οι παίκτριες θα προσφέρουμε τα μέγιστα».

Στην Ολύμπια Λάρισας θα συνεχίσει και η Κατερίνα Λιάσκου με την υψηλόσωμη σέντερ να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του κορμού της ομάδας, όπως τονίζει ο σύλλογος, ενώ η ίδια δήλωσε: «Εύχομαι η νέα χρονιά να κυλήσει για όλες τις ομάδες ομαλά και χωρίς προβλήματα, ώστε να δούμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Από μεριάς μου θα προσφέρω ό,τι μπορώ, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου