ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε Χαρχαρή, Γιαννιώτη και Κορτέση ο Ιωνας  

πήρε-χαρχαρή-γιαννιώτη-και-κορτέση-ο-ι-857361

Νέες μεταγραφές για τον Ίωνα, που έκανε δικούς του τους Χαρχαρή, Γιαννιώτη και Κορτέση.

Η ανακοίνωση για Χαρχαρή: «Ο Α.Σ. Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Θωμά Χαρχαρή. Την τελευταία χρονιά ο Θωμάς αγωνίστηκε με την ομάδα της Αγριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, βοηθώντας τη σημαντικά κάτω από το καλάθι.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε υψηλό επίπεδο με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και στην ΑΕΒ Διμηνίου, απ’ όπου και ξεκίνησε.

Αγωνίζεται στη θέση πέντε και ξεχωρίζει για το ύψος του, αποτελώντας μια μεγάλη δύναμη κάτω από τα καλάθια.

Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση της Αγριάς για την παραχώρηση του αθλητή με υποσχετική ενός έτους.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ίωνα, Θωμά . Καλή χρονιά να έχεις με υγεία και μαζί να πετύχουμε μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού».

Η ανακοίνωση για Γιαννιώτη και Κορτέση: «Ο Α.Σ. Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Ανδρέα Γιαννιώτη και Μάριο Κορτέση.

Ο Ανδρέας είναι 19 χρόνων και είναι δευτεροετής φοιτητής στον Βόλο. Κατά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Βόλου, με τον οποίο είχε σημαντική παρουσία, βοηθώντας τον πολύ να πετύχει τους στόχους του, ενώ προέρχεται από τα Α.Κ. Αστέρια Θεσσαλονίκης. Αγωνίζεται και στις δυο θέσεις των φόργουορντ, διακρίνεται για το πολύπλευρο παιχνίδι του και αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα μας.

Ο Μάριος είναι 22 χρόνων και προέρχεται από τον Γ.Σ. Βόλου, με τον οποίο έχει πάρει σημαντικές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Διακρίνεται για την προσήλωση του στα αμυντικά του καθήκοντα και για το γρήγορο παιχνίδι του και αναμένεται να αποτελέσει κι αυτός ένα σημαντικό εργαλείο στη φαρέτρα του κόουτς Τσαβέ.

Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου για την παραχώρηση των δυο αθλητών. Καλώς ήρθατε στη μεγάλη οικογένεια του Ίωνα, Ανδρέα και Μάριε. Καλή χρονιά να έχετε με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου