ΜΠΑΣΚΕΤ

Εδωσε συνέχεια με εξώδικο προς την ΕΟΚ ο Χ. Καρακατσούνης

εδωσε-συνέχεια-με-εξώδικο-προς-την-εοκ-855856

O Βολιώτης παλαίμαχος διαιτητής, Χάρης Καρακατσούνης, απέστειλε εξώδικο στην ΕΟΚ, με το οποίο διαμαρτύρεται ότι στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχουν μπει δύο μέλη (Μπήτης/Μαγγανάς), που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, τη στιγμή που υπάρχουν πρώην διεθνείς διαιτητές και καθηγητές διαιτησίας εκτός αυτής. Ήταν το δεύτερο εξώδικο για τον ίδιο λόγο μετά αυτό του Σπύρου Γκόντα.

Θυμίζουμε ότι ο Χάρης Καρακατσούνης είχε αποστείλει αρχικά επιστολές διαμαρτυρίας για τις παρανομίες του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της ΚΕΔ, και τώρα προχώρησε σε εξώδικο, με το οποίο καλεί τον κ. Λιόλιο να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα από τον νόμο και να αναδιαρθρώσει την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Συνολικά υπάρχουν 11 πρώην διεθνείς διαιτητές και 18 καθηγητές διαιτησίας, που θεωρητικά μπορούν να ακολουθήσουν, αποστέλλοντας ο καθένας κι ένα εξώδικο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ από τη μεριά του οφείλει να απαντήσει για τον λόγο που επιμένει να στελεχώνει την ΚΕΔ με ανθρώπους, που δεν έχουν τα τυπικά προσόντα, που ορίζει ο νόμος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου