ΜΠΑΣΚΕΤ

Τεχνικός διευθυντής στον Volos Wbc ο Τρύφωνας Ράπτης

τεχνικός-διευθυντής-στον-volos-wbc-ο-τρύφωνας-855157

Η Volos Wbc ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον καινούριο της τεχνικό διευθυντή, Τρύφωνα Ράπτη, τονίζοντας τα εξής: «Η γυναικεία ομάδα του Βόλου που παίρνει σάρκα και οστά, μετά τις εντυπωσιακές προσθήκες έμπειρων αθλητριών και προπονητών, οργανώνεται σε όλα τα πόστα.

Έτσι η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε και φέρνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για την θέση του τεχνικού Διευθυντή τον πολύπειρο και με πολλές επιτυχίες στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ Τρύφωνα Ράπτη.

Ο Ράπτης αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας Γυναικών με τον Παναθηναικό το 2013, πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα Νεανίδων της Ηλιούπολης το 2020 και το 2021,ενώ έχει πετύχει και τρεις ανόδους με τη γυναικεία ομάδα της Ηλιούπολης, φτάνοντας από την Γ’ ΕΣΚΑ στην Α2.
Επίσης, έχει κατακτήσει πολλά ηλικιακά πρωταθλήματα κορασίδων, νεανίδων της ΕΣΚΑ τόσο με Ηλιούπολη όσο και με τον Παναθηναϊ

κό. Τέλος, στη μακρά θητεία του στο γυναικείο μπάσκετ έχει συνεργαστεί σε νεαρή ηλικία με παίχτριες με μεγάλη πορεία στον χώρο, όπως η Χατζηλεοντή, η Χριστινάκη, η Πράπα, η Σλούκα, η Γούλα, η Εζέτζα, που είναι μέλη Εθνικών Ομάδων και έχουν αγωνισθεί σε αμερικανικά κολέγια.
Η Volos Wbc καλωσορίζει τον Τρύφωνα Ράπτη στην οικογένειά της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου