ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε τουρνουά στο Τσοτύλι η Τσομπανοπούλου της Νίκης  

σε-τουρνουά-στο-τσοτύλι-η-τσομπανοπού-852377

Η μπασκετμπολίστρια της Νίκης Βόλου, Βιολέτα Τσομπανοπούλου, που είναι γεννημένη το 2008, ολοκληρώνει σήμερα 6/1 τη συμμετοχή της στο 36ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Κοριτσιών, που πραγματοποιείται στο Τσοτύλι από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023.

Με βάση το τουρνουά θα γίνει και η μελλοντική στελέχωση των εθνικών ομάδων παγκορασίδων και κορασίδων, καθώς στο Τσοτύλι βρίσκονται οι καλύτερες 60 αθλήτριες του 2008 απ’ όλη την Ελλάδα.

Όπως τονίζει η Δ.Ε. της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου: «Η αθλήτρια της ομάδας μας ήταν η μοναδική που επιλέχθηκε από τον Βόλο και μέσα στα τρία άτομα που επέλεξαν από όλη τη Θεσσαλία.

Η Βιολέτα αποτελεί παίκτρια της ομάδας μας από μικρές ηλικίες. από όταν ξεκίνησε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα. Συμμετέχει στα πρωταθλήματα κορασίδων, νεανίδων, γυναικών της ΕΣΚΑΘ αφήνοντας ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις.

Με ύψος 1.77, παίζει στις θέσεις της πλέι μέικερ και πλάγια και επιδεικνύει ιδιαίτερη προσήλωση σε ό,τι της ανατεθεί μέσα στο γήπεδο σε αμυντικά και επιθετικά καθήκοντα.

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια, ευχόμαστε να έχει υγεία, γνωρίζοντας ότι βρίσκεται στην αρχή, καθώς τα καλύτερα έρχονται».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου