ΜΠΑΣΚΕΤ

Διατροφή και μετρήσεις από τον Αιολικό

διατροφή-και-μετρήσεις-από-τον-αιολικ-813431

Στο πλαίσιο του προγράμματος του μπασκετικού καλοκαιρινού camp

Τελειώνοντας και η δεύτερη εβδομάδα στο πλαίσιο του προγράμματος του καλοκαιρινού camp του Αιολικού Βόλου, πραγματοποιήθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας μετρήσεις στους αθλητές από την Κωνσταντίνα Μεθενίτη ανεξάρτητη σύμβουλο της Herbalife.

Η Herbalife είναι μία παγκόσμια πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Λος Αντζελες της Καλιφόρνια. Είναι σπόνσορας αθλητών (Ρονάλντο), αθλητικών ομάδων, πολλών πρωταθλητών διαφόρων αθλημάτων.

Οι μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στους αθλητές του Αιολικού είχαν άμεση σχέση με τη μάζα σώματος, το ύψος, το βάρος, τη φυσική κατάσταση, την ισομετρία μυών κ.τ.λ. Προηγουμένως μίλησε και η διατροφολόγος του Αιολικού κ. Στελίνα Σεφέρη για την διατροφή των αθλητών εξειδικεύοντας και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου.

Ηταν ένας επιτυχημένος συνδυασμός της διατροφολόγου κ. Στελλίνας Σεφέρη και της συνεργάτιδάς της κ. Κωνσταντίνας Μεθενίτη. Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος κάθε εβδομάδας ο νικητής των διαγωνιστικών παιχνιδιών κερδίζει ένα ρολόι προσφορά του καταστήματος που φέρει την επωνυμία «ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ».

Το Σάββατο 16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε και η ποδηλατοδρομία από το ελικοδρόμιο μέχρι τον Αγιο Στέφανο και επιστροφή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου