ΜΠΑΣΚΕΤ

Ετοιμες για νέες διακρίσεις οι νεανίδες του Σαρακηνού

ετοιμες-για-νέες-διακρίσεις-οι-νεανίδ-786957

Μετά το πρωτάθλημα Θεσσαλίας, ακολουθεί το Πανελλήνιο για τις νεανίδες του Σαρακηνού

Το πρωτάθλημα Θεσσαλίας κατέκτησαν οι Νεανίδες του Σαρακηνού κερδίζοντας με 69-48 την ΑΟ Πράσινη Γωνιά, στο Μεγάλο Τελικό της Ε.Σ.ΚΑ.Θ., που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο του Αγ. Θωμά στην Λάρισα και πλέον υπό τις οδηγίες του Πάρι Λότφι προετοιμάζονται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Σαρακηνός παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα διατηρούσε το προβάδισμα στο σκορ και έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενος με 13-10. Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο δεκάλεπτο κλείνοντας το ημίχρονο στο +7 με σκορ 30-23.

Στην επανάληψη η Βολιώτικη ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της όπου με πιεστική άμυνα, γρήγορες αντεπιθέσεις και αρκετή ευστοχία στα σουτ άνοιξε την διαφορά με επιμέρους σκορ 29-9 και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 59-32.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά συντηρήθηκε και τελικά επικράτησε της Πράσινης Γωνιάς Τρικάλων με σκορ 69-48 και στέφθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας 2013.

Α.Ο. ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ – ΑΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 48 – 69

Δεκάλεπτα: 10-13, 23-30, 32-59, 48-69

ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ (Τσακνή): Τζιωρτζιώτη, Σιμορέλη, Ματή Αν. 4, Πλαστάρα 12, Μανούρα, Βλαχοκώστα 2 , Αγγελάκη 26, Λέφα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Λότφι): Καϊοπούλου, Καλογήρου 3, Χατζηγιάννη 6, Ξενοκώστα 7, Μακρυλάκη 2, Ζυμπέρη 33, Μπέτα, Τσούτσουρα, Κουτσοκέρα, Αρτεμισίου 18, Παταβάλη

Λότφι: «Νιώθουμε υπερήφανοι»

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς με πολλά προβλήματα και τα κορίτσια αυτά έχουν δουλέψει πάρα πολύ κάνοντας προπόνηση σε πολύ δύσκολες συνθήκες, σε ακατάλληλα γυμναστήρια και σε ανοιχτά γήπεδα με κρύο και λιγοστό φωτισμό.

Νιώθουμε όλοι υπερήφανοι για αυτά τα κορίτσια, για αυτή την καινούρια γενιά του γυναικείου μπάσκετ, για αυτή την ομάδα κοριτσιών που αποτελείται κυρίως από κορασίδες και επιτυχίες όπως η περσινή και η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας μας γεμίζει αισιοδοξία.

Ζήσαμε μια πετυχημένη αγωνιστική περίοδο όπου τα τμήματα μας συμμετείχαν σε όλα τα πρωταθλήματα της ένωσης. Φτάνοντας στην επιτυχία συνέβαλαν όλοι και κυρίως οι γονείς των κοριτσιών, οι αφανείς ήρωες και συμπαραστάτες μας σε ολόκληρη την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς γιατί τους αξίζει.

Από εδώ και πέρα θα αγωνιστούμε στην ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη και έχουμε πολύ δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως ο Απόλλων Πτολεμαΐδας που είναι η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος, την Ένωση Καβάλας και τον Φ.Ο. Αριδαίας. Ευχόμαστε να έχουμε όλες τις αθλήτριες υγιείς και να αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια για ότι καλύτερο».

Τζάμπολ την Παρασκευή

Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινά πλέον η ημιτελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος με την ομάδα του Σαρακηνού να ξεκινά με αντιμέτωπο τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας ενώ Σάββατο και Κυριακή θα αγωνιστεί κόντρα σε Καβάλα και Αριδαία με τους αγώνες να διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Απριλίου

Αριδαία – Καβάλα

Σαρακηνός – Απόλλων Πτολ.

Σάββατο 27 Απριλίου

Καβάλα – Σαρακηνός

Απόλλων Πτολ.– Αριδαία

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Αριδαία – Σαρακηνός

Καβάλα – Απόλλων Πτολ.

Σύνθεση Ομάδος

Αθλήτριες: Ζυμπέρη Αννίτα, Χατζηγιάννη Ζωή, Καλογήρου Αθανασία,Μακρυλάκη Βάσω, Αρτεμισίου Αναστασία, Ξενοκώστα Μαρία, Παταβάλη Αφροδίτη,Καϊοπούλου Ιωάννα, Τσούτσουρα Γεώργια, Μπέτα Μαρίνα, Κουτσοκέρα Ελένη, Μοδέα Ελένη.

Προπονητές: Πάρις Λότφι, Σωτήρης Μπέτας

Έφοροι: Τσιάμης Θεοδωρος, Γιούργας Μελέτης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου