ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε camp επιλέκτων αθλητές της ΑΕΒΔ

σε-camp-επιλέκτων-αθλητές-της-αεβδ-785039

Σε ένα πολύ σημαντικό camp συμμετέχουν το τελευταίο τριήμερο του Μαΐου)οι διακριθέντες την προηγούμενη σεζόν στα εφηβικά τμήματα της Αθλητικής Ενωσης Βόλου Διμηνίου, Σπύρος Ρόσσιος και Γιώργος Σουρμενίδης.

Πρόκειται για το try-out του ελληνικού τμήματος της Τ.N.Β.Α. που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι και στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν μόνο επιλεγμένοι αθλητές από όλη την Ελλάδα. Η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου πιστή στην δέσμευση της ως προς την εξέλιξη νέων αθλητών θα καλύψει τα έξοδα των νεαρών αθλητών της.

Παράλληλα με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο τα τουρνουά παμπαίδων και μίνι για την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα οι παμπαίδες ως τυπικά γηπεδούχοι φιλοξενούν τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου στο κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου στοχεύοντας στην τρίτη τους νίκη σε τέσσερις αγώνες, ενώ στην κατηγορία μίνι το απόλυτο θα επιδιώξει να διατηρήσει σήμερα Κυριακή στις 10:00 στο Βάκης Παρασκευόπουλος φιλοξενούμενη από την ομάδα BasketBallClubστον τέταρτο αγώνα του τουρνουά.

Η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου θέλει να ευχαριστήσει για μια ακόμα φορά τους γονείς των νεαρών αθλητών της για την υποστήριξη και παρουσία τους σε κάθε αγώνα των τμημάτων υποδομής δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο την ιδανική ατμόσφαιρα για μπάσκετ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου