ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή Γ. Παρασκευά στον Ολυμπιακό Β.

επιστροφή-γ-παρασκευά-στον-ολυμπιακό-763412

Στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει ο 35χρονος Βολιώτης μπασκετμπολίστας Γιώργος Παρασκευάς που τη σεζόν 2017-2018 ήταν από τους πρώτους σκόρερ (203 πόντοι) στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με άνοδο στη Γ’ Εθνική και κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Ο Παρασκευάς έχει πλούσια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί 14 χρόνια σε Β’ και Γ’ Εθνική (Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση Βόλου, Αμπελώνα Λάρισας), ενώ μετά την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκε στην ομάδα της Γλυφάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Γιώργος Παρασκευάς, στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε: «Χαίρομαι που επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Πριν δύο χρόνια ήμουν μέλος στην ομάδα που ανεβάσαμε, είχαμε πάρει και το Κύπελλο. Με τον coach Γιώργο Βλιώρα, έχουμε συνεργαστεί πολλές χρονιές, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, όπως και με τη διοίκηση. Χαίρομαι που βρίσκω στην ομάδα παλιούς συναθλητές και φίλους και πιστεύω ότι μέσα στο γήπεδο θα φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο και θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Θέλω να ευχηθώ υγεία και να μην έχουμε τραυματισμούς, όπως και να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού καθώς είναι αμοιβαία η εκτίμηση που έχουμε, από την προηγούμενή μας συνεργασία και πιστεύω ότι το ίδιο θα συνεχιστεί και αυτή τη χρονιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου