ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησε την προετοιμασία η γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου

ξεκίνησε-την-προετοιμασία-η-γυναικεί-741610

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 24/8 η οποία θα έχει διάρκεια οκτώ εβδομάδων, με την ομάδα να θέλει να είναι τυπική στο ραντεβού της με την έναρξη του πρωταθλήματος στα μέσα Οκτωβρίου.

Η διοίκηση και ο προπονητής στοχεύουν σε μία καλή πορεία με πρωταρχικό στόχο την καθιέρωση της ομάδας στην κατηγορία της Α2 με τον Νίκο Γαλανάκη να δηλώνει: «Φέτος μετά από κόπο αρκετών ετών αλλάζουν όλα τα δεδομένα. Στόχος, η καθιέρωσή μας σε αυτό το πρωτάθλημα της Α2, ένα δύσκολο κι απαιτητικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί σε αυτό, να έχουμε μια καλή πορεία και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δίνουμε βαρύτητα στις ακαδημίες μας, να τις ενισχύσουμε για να πλαισιώσουμε την γυναικεία ομάδα. Για φέτος, έχουμε κάνει κινήσεις ενίσχυσης για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν για την πρώτη προπόνηση της Νίκης Βόλου ήταν οι: Αγαγιώτου Λαμπρινή, Αλεξίου Εβελίνα, Αρτεμισίου Ιωάννα, Βαΐτση Σταυρούλα, Γεροκώστα Μαρία, Δεληγιάννη Ευτυχία, Ζουμπούλη Ισαβέλλα, Καλαμιδά Έλλη, Κατσιοπούλου Έλλη, Κοπάνου Άννα-Μαρία, Κωστούλα Ευαγγελία, Ντέγκα Ελισάβετ, Μπράχου Ευαγγελία, Παρασχάκη Ελένη, Πασχαλίδη Χαρά, Μάπτη Μαριλίτα, Σαρακατσάνη Λία, Στρίγκου Κατερίνα, Τότση Ιωάννα, Τότση Ανδρομάχη με τις Δεληγίαννη και Αρτεμισίου να αποτελούν νέες προσθήκες για την ομάδα.

Στην πρώτη προπόνηση παρευρέθηκαν και οι έφοροι του τμήματος Βασίλης Μαρίνος και Βάϊος Σταυρόπουλος, που ευχήθηκαν κι εκείνοι με τη σειρά τους καλή χρονιά με υγεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου