ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκκίνηση στις 19 Αυγούστου

εκκίνηση-στις-19-αυγούστου-718136

Στις 19 Αυγούστου έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Η κυανόλευκη ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, είναι σχεδόν ένα καινούριο σύνολο, που θα προσπαθήσει να το κάνει αξιόμαχο και ανταγωνιστικό ο Βολιώτης προπονητής, Φώνης Μαυρομιχάλης.

Οι κυανόλευκοι στις 19 Αυγούστου έχουν το πρώτο τους ραντεβού κατά πάσα πιθανότητα στο Πανθεσσαλικό, αφού θα ξεκινήσουν από τον στίβο και τη φυσική κατάσταση την προετοιμασία τους.

Εν τω μεταξύ οι προσπάθειες της ομάδας για ενίσχυση συνεχίζονται με τους Καραβασσάνη και Τάσσο να έχουν έρθει σε συμφωνία και να απομένουν τα τυπικά, ενώ αναζητούν ακόμη έναν γκαρντ για να κλείσει ουσιαστικά το ρόστερ.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2013-2014 έθεσε σε κυκλοφορία η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου. Η τιμή τους είναι 40 ευρώ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Η προσπάθεια της ομάδας συνεχίζεται. Μια νέα χρονιά, νέα όνειρα, νέοι στόχοι. Κοινός παρανομαστής, οι φίλοι της ομάδας που όλα τα χρόνια στηρίζουν τις προσπάθειές της. Με την πεποίθηση ότι και σε αυτή την προσπάθεια θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες εξέδωσε τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2013-2014. Η τιμή τους είναι 40 ευρώ και διατίθενται αποκλειστικά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και απο καταστήματα που θα ανακοινωθούν σύντομα. Η αγάπη και η συμπαράσταση στην ομάδα είναι… διαρκείας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου