ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτο βήμα για παραμονή

πρώτο-βήμα-για-παραμονή-630097

Το πρώτο βήμα για την παραμονή θέλει να κάνει σήμερα στις 6 μ.μ. στην πρεμιέρα των Play Out η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον Αθηναϊκό.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού καλούνται σήμερα το απόγευμα να αντιμετωπίσουν στο κλειστό της Εργάνης στο Βύρωνα την ομάδα του Αθηναϊκού στο πρώτο από τα δύο ή τρία ματς που θα κρίνουν την παραμονή τους στην Α1 Εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών. Και λέμε δύο ή τρία γιατί μέχρι στιγμής από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη (1-1).

Η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες, θα πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Απαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι δύσκολη, με τον Αθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, ωστόσο πιστεύουν στην υπέρβαση και θέλουν να αποδράσουν με τη νίκη σήμερα ώστε να μεταφέρουν στην έδρα τους το ενδιαφέρον.

Η σημερινή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο κλειστό της Εργάνης και όπως γίνεται αντιληπτό μέσα σε μια εβδομάδα τα κορίτσια του Ολυμπιακού παίζουν τους κόπους ολόκληρης της χρονιάς. Η ΕΟΚ όρισε τα παιχνίδια για τα Play Out σήμερα Κυριακή στην Αθήνα, το δεύτερο την ερχόμενη Τέταρτη 11/3 στο Βόλο και την τελευταία αναμέτρηση αν χρειαστεί και δεν έχει κριθεί η παραμονή, το Σάββατο 14/3 και πάλι στην Αθήνα.

Οι αγώνες από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να θυμίσουμε ότι είναι στο 1-1 και σώζεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες.

Το πρόγραμμα των Play Out (Β’ Φάση) του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, είναι το εξής:

1η αγωνιστική

Σήμερα, 18.00 Εργάνης

Αθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου

Αύριο, Δευτέρα 19.00 ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Παναθλητικός

2η αγωνιστική

11/3 16.00 ΕΑΚ Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου – Αθηναϊκός

12/3 20.00 Επταπυργίου

Παναθλητικός – ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική (αν χρειαστεί)

14/3 18.00 Εργάνης

Αθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου

15/3 20.00 ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Παναθλητικός

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου