ΜΠΑΣΚΕΤ

Για δεύτερη σερί νίκη

για-δεύτερη-σερί-νίκη-622688

Η Νίκη Βόλου φιλοξενεί στις 4μ.μ. την Ευρώπη Πευκοχωρίου, θέλοντας ξανά το ροζ φύλλο αγώνα

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ θέλει να πάρει σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου, φιλοξενώντας στις 4μ.μ. την Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στις 5μ.μ., όμως λόγω και της αναμέτρησης Νίκη Βόλου – Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. η διοίκηση της Ερασιτεχνικής αιτήθηκε την αλλαγή της ώρας, όπως και έγινε δεκτή τόσο από τους φιλοξενούμενους όσο και από την ΕΟΚ.

Ετσι οι παίκτες του Φώνη Μαυρομιχάλη θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους με στόχο να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα, έπειτα και από τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Καβάλα με αντίπαλο την Ελευθερούπολη με σκορ 69-80.

Για τη σημερινή αναμέτρηση δεν θα υπολογίζονται εκ νέου ο 31χρονος Στέφανος Βλήτσιος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και ο 19χρονος Γιάννης Καρπέτης που έχει υποβληθεί σε επέμβαση. Όσον αφορά τη συμμετοχή του Φώτη Τάσσου που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, χάνοντας προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, θα αγωνιστεί κανονικά σφίγγοντας τα δόντια.

Από την μεριά του ο τεχνικός των κυανόλευκων τονίζει πως η σημερινή αναμέτρηση είναι αρκετά δύσκολη, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είναι νεοφώτιστοι και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα.

Στην αποστολή της Βολιώτικης ομάδας θα βρίσκονται οι: Ηλίας Φωσσές, Λευτέρης Στάμος, Φώτης Τάσσος, Δημήτρης Μπόγδανος, Γιάννης Καραβασάνης, Θωμάς Γεωργίου, Παναγιώτης Τσώλης, Γιάννης Μανδαλάκης, Γιώργος Τζίνης, Απόστολος Μπασδέκης, Χρήστος Ξύδης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Δημήτρης Καζεπίδης και Θοδωρής Τοκατλίδης.

Είσοδος με 5 ευρώ

Το εισιτήριο στο σημερινό αγώνα θα κοστίζει 5 ευρώ όπως ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική Νίκη, που προσκαλεί τον κόσμο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την Κυριακή και αναφέρει σε ανακοίνωση της:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» προσκαλεί τους φιλάθλους του συλλόγου αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στον αγώνα της Κυριακής, για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα και να συμπαρασταθούν στην βολιώτικη ομάδα. Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει ότι η τιμή των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ευρώπη Πευκοχωρίου είναι 5 ευρώ και σήμερα διατίθενται στο κλειστό της Ν. Ιωνίας μία ώρα πριν την έναρξή του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους κατόχους των καρτών διαρκείας και για όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου».

Διαιτητές: Τζίμα, Τσιρτσιμάλης. Γραμματεία: Καροτσάκης, Ανδριοπούλου, Βελέντζας. Γυμνασίαρχος: Τσοπουρίδης.

Β’ Εθνική – Βόρειος Ομιλος

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σήμερα

17.00: ΑΕ Λιβαδειάς-Ηρακλής Κοζάνης

16.00: Νίκη Βόλου-Ευρώπη Πευκοχωρίου

17.00: Δόξα Λευκάδας-ΓΣ Ελευθερούπολης

17.00: Μαχητές Δόξας Πεύκων-Στρατώνι

17.00: Πιερικός/ Αρχέλαος-Αργοναύτης Καλ.

17.00: Άργος Ορεστικό-ΧΑΝΘ

14.00: Αίας Ευόσμου-Αιγάλεω

Ρεπορτάζ: Γιαννης Ζάττας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου