ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευχαριστίες και γιορτή για τους χορηγούς

ευχαριστίες-και-γιορτή-για-τους-χορηγ-609750

Από τη διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και τον υποβιβασμό, η διοικούσα επιτροπή του τμήματος εξέδωσε ανακοίνωση απευθύνοντας τις ευχαριστίες της:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος θέλει να ευχαριστήσει: Τις αθλήτριες και τον προπονητή για την προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ’ όλη την αθλητική χρονιά καθώς και για την αυταπάρνηση που επέδειξαν, αφού παρά τους τραυματισμούς και τα απρόοπτα προβλήματα υγείας που υπήρξαν, δεν τους εμπόδισε να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ολους τους φιλάθλους για την προσέλευσή τους στους αγώνες και την ώθηση που έδιναν με τον παλμό τους ώστε να αποδίδουν όσο το δυνατόν καλύτερα οι αθλήτριες. Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από μικρή μερίδα φιλάθλων, ειδικά στον τελευταίο αγώνα, δεν μπορούν να ακυρώσουν την παρουσία των φιλάθλων όλη τη χρονιά. Σίγουρα όμως περιμέναμε περισσότερους φιλάθλους.

Την ΚΕΔ/ΕΟΚ και όλους τους διαιτητές που αγωνίσθηκαν στα παιχνίδια μας καθώς και τα μέλη τόσο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλ/σης Μαγνησίας (κομισάριοι) όσο και του Συνδέσμου Κριτών Καλ/σης Μαγνησίας για την επαγγελματική τους επάρκεια κατά τη διάρκεια των αγώνων έδρας της ομάδας μας.

Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για την απρόσκοπτη λειτουργία του ΕΑΚ Βόλου καθώς και τους εργαζόμενους σ’ αυτό για τη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις.

Ολες τις ομάδες του πρωταθλήματος για τη φιλοξενία και το σεβασμό που επέδειξαν προς την ομάδα μας. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες ευόδωση των στόχων τους.

Τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος γυναικείου μπάσκετ της ΕΟΚ γιατί αναγνωρίζουμε σ’ αυτά την αγωνία τους για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ.

Τα τοπικά ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους της περιοχής μας καθώς και τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους εκτός Βόλου που ασχολούνται με το γυναικείο μπάσκετ για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την προβολή του αθλήματος με στόχο την περαιτέρω αναβάθμισή του.

Η προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής δεν σταματά. Ο στόχος μας είναι η γυναικεία ομάδα να φτάσει εκεί που ήταν στο παρελθόν. Στην προσπάθειά μας όλη τη χρονιά βρέθηκαν δίπλα μας ως χορηγοί, πολλές επιχειρήσεις της περιοχής μας. Προκειμένου να ανταποδώσουμε το ελάχιστο για τη βοήθεια που μας πρόσφεραν θα πραγματοποιήσουμε γιορτή, αποκλειστικά αφιερωμένη σ’ αυτούς, την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρα 19.00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Volos Palace» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου