ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανοιξιάτικο τουρνουά του BC Volos

ανοιξιάτικο-τουρνουά-του-bc-volos-607742

Τελείωσε με μεγάλη επιτυχία το 1ο ανοιξιάτικο τουρνουά της ομάδας του BC Volos που έγινε στις 7 και 14 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας με συμμετοχή όλων των τμημάτων υποδομής. Οι αθλητές-τριες ήταν χωρισμένοι σε ομάδες σύμφωνα με την ηλικία τους. Συμμετείχαν 12 ομάδες και το τουρνουά τελείωσε με την απονομή των διπλωμάτων στους νεαρούς παίκτες και παίκτριες.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του BC Volos «στη διάρκεια του τουρνουά υπήρχε μουσική υπόκρουση, το γήπεδο ήταν στολισμένο με τα λάβαρα της ομάδας μας και υπήρχε αναλυτική παρουσίαση τόσο των αθλητών αλλά και των παιχνιδιών. Η παρουσία των γονέων και φίλων των αθλητών μας ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα παιχνίδια και αυτό το γεγονός μας έκανε πάρα πολύ χαρούμενους και μας έδωσε δύναμη για αν συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε ακόμα πιο σωστά και δυναμικά. Υπήρχαν επίσης παντού πανό και ενημερωτικά ταμπλό στο γήπεδο για την καλύτερη ενημέρωση παικτών και θεατών και μια καινοτομία από τους μικρούς μας με πίνακα από ζωγραφιές που έκαναν τα παιδιά».

Οσον αφορά στα αποτελέσματα των τμημάτων, η εφηβική ομάδα κατέκτησε τον τίτλο στη Μαγνησία και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη φορά μέσα σε 3 χρόνια. Θα διεκδικήσει το τίτλο του πανθεσσαλικού πρωταθλήματος στα τελικά της ΕΣΚΑΘ.

Η ίδια ομάδα που αγωνίζεται και στην Α2 ΕΣΚΑΘ πέτυχε μεγάλη νίκη επί του δυνατού Αδμητου Βελεστίνου και έχει πολλές ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Ακόμα μια διάκριση φαίνεται να έρχεται για την ομάδα των κορασίδων η οποία μετά από 8 παιχνίδια βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητη, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του και είναι κοντά στην κατάκτησή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νομό.

Η παιδική ομάδα, αν και κατά 80% ανανεωμένη, έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και τερμάτισε μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του νομού μας. Τέλος, η Διαμαντοπούλου Σταματία δέχθηκε πρόσκληση στην Εθνική ομάδα κορασίδων από τον ομοσπονδιακό προπονητή Μπακογιώργο Τάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου