ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε επίσημα η Αγριά Στρατίκη και Τύμπα

ανακοίνωσε-επίσημα-η-αγριά-στρατίκη-κ-865760

Η Αγριά ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα Τετάρτη τη λήξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Κοσμάτο και πως τη θέση του παίρνει ο Σπύρος Στρατίκης, όπως πρώτο είχε αναφέρει το taxydromos.gr προχθές το πρωί. Συνεργάτης του κ. Στρατίκη θα είναι ο Στέφανος Τύμπας.

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Κοσμάτο: «Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη λήξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Κοσμάτο Γεώργιο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και κάθε ευτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή του».

Η ανακοίνωση για τον Σπύρο Στρατίκη: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του κόουτς Κοσμάτου και υπεύθυνος υποδομών της ομάδας μας, κ. Στρατίκης Σπύρος. Δηλώνει παρών σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, αλλά είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία, τη μεθοδικότητα, την εργατικότητά του θα συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση και την αλλαγή ψυχολογίας της ομάδας μας. Καλή αρχή, κόουτς, και επιτυχίες για την ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση για τον Στέφανο Τύμπα: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τύμπα Στέφανο. Θα συνθέσει με τον κόουτς Στρατίκη το προπονητικό staff στην ανδρική ομάδα. Είναι προπονητής Β κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ξεκίνησε την προπονητική του πορεία το 2015. Σε επίπεδο ανδρών έχει διατελέσει για δύο χρονιές συνεργάτης προπονητής στη Νίκη Βόλου, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη Β’ εθνική τη σεζόν 2018-19.

Ως πρώτος προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους του Ελευθεριακού, των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου και από το 2019 -2022 της Ανάληψης Βόλου, όπου έχει πιστωθεί την άνοδο από την Α2 ΕΣΚΑΘ με το αήττητο πρωτάθλημα του 2019-2020.

Σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών έχει κατακτήσει το παιδικό πρωτάθλημα Μαγνησίας με την ομάδα της Νίκης Βόλου τη σεζόν 2017-2018. Από το 2019 μέχρι και σήμερα είναι προπονητής του παιδικου και εφηβικού τμήματος της Ανάληψης.

Καλή αρχή κόουτς και επιτυχίες για την ομάδα μας!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου