ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν έφερε αποτέλεσμα η συνάντηση για το μπάσκετ της Νίκης

δεν-έφερε-αποτέλεσμα-η-συνάντηση-για-τ-866281

Ακαρπη, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, ήταν η χθεσινή συνάντηση στο κλειστό της Νέας Ιωνίας ανάμεσα στη νέα πρόεδρο της Δ.Ε. της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης, κ. Χατζηπλάτων, και όσους δήλωσαν παραίτηση (προπονητικό και τεχνικό επιτελείο συν δύο μέλη της Δ.Ε.), καθώς θεωρούν ότι δεν ενημερώθηκαν για την επικοινωνία της διοίκησης με δύο παίκτες (Σπηλιόπουλο και Τσεσμετζίδη), στους οποίους ανακοινώθηκε ότι δεν υπολογίζονται.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί που δήλωσαν παραίτηση είναι ο προπονητής Ανδρέας Μαύρος, ο συνεργάτης του Ανδρέας Τσιριγωτάκης, καθώς και οι Γιώργος Βλιώρας, Παναγιώτης Τσώλης, Δημήτρης Κανούλης, Βάιος Σταυρόπουλος και Μιχάλης Τσιντσίνης (οι δύο τελευταίοι είναι μέλη της Δ.Ε.).

Η κ. Χατζηπλάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί αναίτια την παραίτηση του κ. Μαύρου, καθώς η αποχώρηση των δύο προαναφερθέντων παικτών ζητήθηκε πριν το παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας, αλλά αυτή η απόφαση ανακλήθηκε πριν το συγκεκριμένο ματς που έγινε το περασμένο Σάββατο, γι’ αυτό και οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν κανονικά, καθώς συνεχίζουν να αποτελούν μέλη της ομάδας, όπως επισημαίνουν πηγές από το περιβάλλον της προέδρου της Δ.Ε. μπάσκετ, που συν τοις άλλοις τονίζουν:

α) ότι κάποιοι χορηγοί της ομάδας δεν κατανοούν τον λόγο της παραίτησης Μαύρου κι ότι απ’ αυτή την εξέλιξη δημιουργείται προβληματισμός και β) πως έχει την πρόθεση να παραμείνει επικεφαλής στη διοίκηση, καθώς μίλησε και με τον αρχηγό της ομάδας και δεν της εξέφρασε κανένα παράπονο, σύμφωνα με πάντα με πηγές που πρόσκεινται στην κ. Χατζηπλάτων, καθώς όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι.

Από δω και πέρα αναμένονται εξελίξεις και ένα από τα σενάρια που ακούγονται είναι ότι υπάρχει η πιθανότητα να γίνει μία διευρυμένη διοικούσα, για να συνεχίσει το τμήμα μπάσκετ να λειτουργεί σωστά.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου