ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα εντυπωσιακή κίνηση με Ταντουρόφσκα ο Βόλος

νέα-εντυπωσιακή-κίνηση-με-ταντουρόφσ-865654

Νέα μεταγραφική «βόμβα» πυροδότησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Βόλου, που μετά τη Ραφαέλα Σουλτάνη απέκτησε και την Ανα Ταντουρόφσκα, ενώ επίκεινται και άλλες ανακοινώσεις με παίκτριες-ονόματα, που έχουν θητεία στην Α1 γυναικών, καθώς έχει ήδη έχει επέλθει συμφωνία με άλλες τέσσερις μπασκετμπολίστριες, με στόχο την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Η ανακοίνωση για την Ταντουρόφσκα αναφέρει: «Δεύτερη μεγάλη μεταγραφή για τη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Βόλου, που έντυσε στα κυανέρυθρα τη διεθνή καλαθοσφαιρίστρια Ana Tanturovska.

Η 30χρονη Tanturovska είναι πολύ γνωστή στο γυναικείο μπάσκετ αλλά και στο βολιώτικο κοινό, αφού ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 Εθνική κατηγορία τις σεζόν 2012-13, 2016-17 & 2017-18.

Η δεινή σκόρερ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας και έχει πλούσιο βιογραφικό με συμμετοχή πολλών ετών στην Α1 γυναικών, φορώντας τις φανέλες του Φάρου Κερατσινίου, του Ολυμπιακού Βόλου, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, του Πανιωνίου και της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Η Ανα Ταντουρόφσκα ξεκίνησε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα στην Academija Basket σε ηλικία 7 χρόνων, ενώ έκανε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο το 2012 στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό Βόλου μετά από εισήγηση του τότε προπονητή της γυναικείας ομάδας, Μιχάλη Καπουρνιώτη.

Μεγαλύτερη της επιτυχία τη σεζόν 2016-17, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ η ίδια αναδείχθηκε πρώτη «μπόμπερ» του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 78 τρίποντα, κατέχοντας μάλιστα και σήμερα το ρεκόρ όλων των εποχών εύστοχων τριπόντων σε μια αθλητική σεζόν».

Ακόμη Α.Σ. Βόλος ανακοίνωσε την ένωση δυνάμεων, όπως τη χαρακητηρίζει, με την Ανόρθωση σε ό,τι αφορά στο γυναικείο μπάσκετ. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Ο σύλλογος από την ίδρυση του έχει ως κανόνα τον όρο «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και το μότο του συλλόγου παραμένει «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

Έτσι οι διοικούντες έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ανόρθωση Βόλου, με την οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενώ έχει ήδη συμφωνηθεί σύμπραξη και συνένωση δυνάμεων και με άλλους δυο αθλητικούς συλλόγους που καλλιεργούν το γυναικείο μπάσκετ, με κοινό σκοπό το καλό των νεαρών αθλητριών του Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου